Mykonos leilighet 2 soverom på bakkeplan, privat pool 2+1

GBP £ 174 990

Fasiliteter

 • Aircon- og hvitevarepakke
 • barnebasseng
 • Basketballbane
 • Beach/poolbar
 • Bilutleie
 • Gym
 • Hageanlegg
 • Havs- og fjellutsikt
 • Innendørs svømmebasseng
 • Jacuzzi
 • Parkering
 • Privat svømmebasseng
 • restaurant
 • Spa
 • Vedlikeholds tjeneste
 • WiFi

Beskrivelse

Mykonos leilighet 2 soverom , terrasse og takterrasse med privat pool til salgs på et helt spesielt anlegg 150 meter fra have.t Prosjektert for ferdigstillelse i 2022.

 • Mykonos leilighet 2 soverom med terrasse og med privat svømmebasseng (2+1). Leilighetene er på  126 m², terrasse på 53 m², t, privat svømmebasseng på 29 m². Leiligheten leveres med ferdig infrastruktur for sentral klimastyring Fra GBP £ 174 900

Pris oppdatert 14.11.21

Skatter og avgifter tilkommer salgsprisen.
Prosjektet selges fortløpende. Etter lanseringstidspunktet tar vi forbehold om tilgjengelige enheter.

Leiligheten leveres med infrastruktur for gulvvarme. Standarden er gjennomgående høy med valgfrihet i design, fliser, innredninger og det leveres med granitt kjøkkenbenker.
1 og 2 roms leilighetene leveres med ferdig infrastruktur for sentral klimastyring.
3 roms leiligheter og villaer med infrastruktur for vannbåren gulvvarme

Om Mykonos ferieleilighets anlegg

Dette anlegget vil når det står ferdig ha en unik utforming og med en helt fantastisk beliggenhet for en ferieleilighet. Anlegget ligger kun 150 meter fra havet og består av 72 leiligheter med 1,2 eller 3 soverom samt 8 villaer. De aller fleste boenhetene kommer med eget svømmebasseng, eller boblebad/jacuzzi.

Det vil også være utendørs felles basseng, som vil være oppvarmet om vinteren. Treningssenter, tennisbane, spa, restaurant, minigolf, lekeplass, anleggskontor med 24/7 service, førstehjelpsrom og tilgjengelig på nabo anlegget Maldives. Samme utbygger står bak det ferdigstilte Naboanlegget Maldives Homes.

Det er opparbeidet fantastisk sandstrand i en blå lagune, hvor det vil tvære en platting og badebrygge. Bukten med sitt turkise og klare vann vil bli en paradisbukt, hvor det også vil tilbys vannsports aktiviteter og utekino i høysesongen.

Se alle boligtypene på Mykonos Homes ved å trykke her eller på bildet.

Beliggenheten til Mykonos ferieleilighets anlegg

Mykonos vil ha en førsteklasses beliggenhet. Det er kun få minutters gange ned til stranden. Det er  ca. 35 minutters kjøretur til Kyrenia sentrum, 50 min Famagusta by. Mens det er 55 minutter til Girnegate inn til  gamlebyen i Nicosia. Fra Larnaca flyplass er det ca. 1 time å reise til anlegget, til Ercan er det 45 minutter.

I Kyrenia, som er den nest største byen på Nord Kypros, finner du et stort tilbud av butikker, hoteller og ca 200-250 restauranter. Men det ligger også et godt tilbud langs veien innover. Du har Korineum Golf Club,  Korieum Beach club  og  Elexus 5* hotell med et stor utvalg av restauranter, beach club, nattklubb, bowling og andre spillaktivteter, vannsklier og lekeland for de minste. Litt nærmere Kyrenia har en Acapulco hotell  som har et barnetivoli i tillegg til badeaktivitetene.  Nærmere Kyrenia har en det overdådige Cratos  5* hotell med masse tilbud også nattestid.

Det er mange restauranter i nærmiljøet, og for deg som er glad i friluftsliv er det flotte muligheter for vandre- og sykkelturer, både langs den gamle kystveien og opp i fjellene.

For mer info  Esentepe – Bahceli området

På Nord Kypros guiden kan du lese mer om ting å gjøre i området på Nord Kypros eller på den gresktalende delen av øya.

Div. info rundt kjøp av eiendom på Nord Kypros:

Kjøp av feriebolig i utlandet  ting og tenke over når en er i vurderingsprosessen.
Visningsreiser   for å se, kjenne og vurdere.
KTEB Nord Kypros Eiendomsmeglerforbund Goldmark Estates, vår samarbeidspartner er medlem av KTEB. Les om hvorfor dette er en god ting.
En kvalifisert beslutning  når en investerer i eiendom.
Kjøpsprosessen   Les mer om hvordan den foregår på Nord Kypros.
Spørsmål og svar   rundt mange ting en kan lure på i en kjøpsprosess.

Video

Translate webpage »
error: Content is protected !!

Kontakt oss for mer informasjon om feriebolig på Nord Kypros

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få nyheter og tips om eiendomsmarkedet på Nord Kypros