Sun Valley Blue townhouse vertikaldelt 2-mannsbolig

Kontakt oss for pris

Fasiliteter

 • Aircon- og hvitevarepakke
 • Gym
 • Havs- og fjellutsikt
 • Lekeområde
 • Møbelpakke
 • restaurant
 • Spa
 • Svømmebasseng felles
 • Utleieservice
 • Vedlikeholds tjeneste
 • WiFi

Beskrivelse

Sun Valley Blue townhouse  også kalt “Blue nostalgika” er sjarmerende boliger inspirert av gamle byggetradisjoner og design. Flott beliggende litt oppe i åssiden utenfor landsbyen Esentepe, på et ferdigutviklet kvalitetsanlegg.  Boligene har  to eller tre soverom, oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning (bolig med 2 soverom har eget kjøkken), 2 terrasser på bakkeplan på 15m2 og 6m2, i tillegg takterrasse på 40m2 , samt balkong i 2. etasje på 3,5m2.  Meget velutstyrte boliger med blant annet hvitevarer på kjøkken og air condition i alle rom inkludert.

Fleksible betalingsplaner,  kontantrabatt og priser

 • Avhengig av beliggenhet og antall soverom koster disse fra £149 900 – utsolgt

Fleksible betalingsplaner og rabatt på 5% eller 10 % innrømmes ved kontant betaling av deler eller hele kjøpesummen. Ta kontakt for detaljer i den fleksible betalingsplanen.

Skatter og avgifter tilkommer boligprisen.

Vi tar forbehold om hva som er tilgjengelige pr. dags dato, da enheter reserveres og selges fortløpende.

Hva som følger og tillegg som kan bestilles

Leiligheten vil ha en åpen stue og kjøkkenløsning med fullt utstyrt kjøkken i god kvalitet og garderober, som kan velges ut av kjøper.  Et sentralt integrert kjøle- og varmesystem er inkludert, mens tilleggsutstyr som  gulvoppvarming og et personlig oppbevaring område kan ordnes. Det samme gjelder for grill, vask, dusj og jacuzzi om det er ønskelig til takterrassen. Det vil være en stand-by elektrisk generator  som vil produsere nok strøm til hele anlegget ved eventuelle strøm brudd, og anlegget vil ha en avansert metode for å gjenbruk  av spillvann.

Det er lett å forelske seg i Sun Valley Blue townhouse

Boligen ligger på et lekkert nytt leilighetsanlegg, hvor de første enhetene ble ferdigstilt i 2015. Ansvarlig er en av Nord Kypros mest velrenommerte utbyggere, som siden har utvidet området med flere faser.  “Blue nostalgika” vertikaldelt 2mannsboliger en av disse.  En finner en gjennomgående høy byggestandard og kvalitet, sammen med mange fellesfasiliteter. Beliggende et stenkast unna Korineum Golf Club, har boligen en flott havs og fjellutsikt. Anlegget har vakkert beplantede fellesarealer, flere svømmebasseng, restaurant og treningsstudio. I 2018 ferdigstilles et stort fellesanlegg med oppvarmet innendørs svømmebasseng, kino, kafe og konferanselokaler. Med bil tar det ca. 20 minutter inn til Kyrenia by, hvor en finner et stort utvalg av restauranter, severdigheter og annen fornøyelse.  det er flotte turmuligheter i området både til fots og på sykkel. Anlegget huser den gode restauranten Waterfall, har treningsrom og sauna, to veldig vakre bassengområder, lekeplass og nydelig hageanlegg.  500 meter ned til havet og  få minutters kjøring til Korieum Beach club

En seriøs og profesjonell utbygger, med et uklanderlig omdømme

Bak prosjektet står en utbygger  som ble etablert i 1969, og som har et uklanderlig omdømme i byggenæringen på det Nordlige Kypros. Andre prosjekter de har stått bak er blant annet parlamentsbygningen, English School of Kyrenia, Girne American Hospital, GAU Girne American University Studentby, Gönyeli Rådhus, hotell, villas, byleiligheter og sist men ikke minst det lekre Pine Valley anlegget med leiligheter, småhus og luksus villaer. Dette er en lokal utbygger som beviselig bygger og prosjekterer vakre anlegg i høy kvalitet, med “finish” som som er svært tiltalende.

På Nord Kypros guiden kan du lese mer om ting å gjøre i området på Nord Kypros eller på den gresktalende delen av øya.

Div. info rundt kjøp av eiendom på Nord Kypros:

Kjøp av feriebolig i utlandet  ting og tenke over når en er i vurderingsprosessen.
Visningsreiser   for å se, kjenne og vurdere.
KTEB Nord Kypros Eiendomsmeglerforbund Goldmark Estates, vår samarbeidspartner er medlem av KTEB. Les om hvorfor dette er en god ting.
En kvalifisert beslutning  når en investerer i eiendom.
Kjøpsprosessen   Les mer om hvordan den foregår på Nord Kypros.
Spørsmål og svar   rundt mange ting en kan lure på i en kjøpsprosess.

Video

Translate webpage »
error: Content is protected !!

Kontakt oss for mer informasjon om feriebolig på Nord Kypros

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få nyheter og tips om eiendomsmarkedet på Nord Kypros