Cove Garden leilighet 2 soverom 2+1 i Esentepe

Kontakt oss for pris

Fasiliteter

 • Gym
 • Hageanlegg
 • Havs- og fjellutsikt
 • Lekeområde
 • Møbelpakke
 • Rengjøringstjeneste
 • restaurant
 • Strand- eller poolbar
 • Strandtilgang
 • Svømmebasseng felles
 • Utleieservice
 • Vedlikeholds tjeneste

Beskrivelse

Cove Garden leilighet 2 soverom (2+1 ) med 2 bad er til salgs. Boligen ligger på anlegg med tilgang til strandbukten i The Cove, samt Pine Valley fasilitetene. Cove Garden er det nyeste tilskuddet i Sun Valley prosjektet. Det tituleres, sammen med The Cove, som Sun Valley Seaside. 

 • Cove Garden Leilighet 2 soverom, 2+2 med 2 bad over 68 mbo-areal, 12 m terrasse   pris  fra £- utsolgt Ta kontakt
 • Cove Garden  hjørneleilighet 2 soverom, 2+1 med 2 bad over 77 mbo-areal, 8 m terrasse   fra pris  £  – Utsolgt Ta kontakt

Inkludert i prisen er silver / hvitevarer til kjøkkenet.  oppdatert 01.08.22

Skatter og avgifter tilkommer salgsprisen.
Prosjektet selges fortløpende. Etter lanseringstidspunktet tar vi forbehold om tilgjengelige enheter.

Leilighetene ligger på bakkeplan. Ferdigstilling vil være i 2022. Boligflate er på 68 eller 77 m2.  Terrassene er på 8 eller 12 m2.  Det er beliggenheten som avgjør størrelsen på enheten. 

Et sagn, en “bitte-liten” gresk-ortodoks kirke og en idyllisk bukt danner grunnlaget for navnet på fase 1 The Cove. Utbyggeren er kjent for lekre hageanlegg og fin finnish, noe som følges opp på i planene til det lekre anlegget The Cove.  

Salget av fase 2  har begynt på dette prosjekterte anlegget. The Cove Garden ligger på oversiden av hovedveien. Beliggenheten er svært gunstig, med få hundre meter ned til Middelhavet. 

Spesielt skandinaver verdsetter  ferieboliger i Esentepe området.  Det landlige preget, med mye uberørte områder og natur, fjellene tett på havet gjør at en slapper av og finner roen. En føler seg trygg og nyter livet. Litt som en varmere utgave av Norskekysten. 

Ferdigstilling

Første halvdel av 2022 med forbehold pga Korona-tiltak. 

Hva er inklusive og tillegg som kan bestilles

Leiligheten vil ha en åpen stue og kjøkkenløsning med fullt utstyrt kjøkken i god kvalitet og garderober, som kan velges ut av kjøper.  Et sentralt integrert kjøle- og varmesystem er inkludert, mens tilleggsutstyr som  gulvoppvarming og et personlig oppbevaring område kan ordnes. Det vil være en stand-by elektrisk generator  som vil produsere nok strøm til hele anlegget ved eventuelle strøm brudd, og anlegget vil ha en avansert metode for å gjenbruk  av spillvann.

Fleksible betalingsplaner,  kontantrabatt og priser

Fleksible betalingsplaner og rabatt innrømmes ved kontant betaling av deler eller hele kjøpesummen. Ta kontakt for detaljer i den fleksible betalingsplanen. 

For andre boligtyper på the Cove Sun Valley seaside  se her eller trykk på bildet

Direkte tilgang til The Cove Strand og Pine Valley fasilitetene

Anlegget vil ha direkte tilgang på stranden og havet. Det vil bli bygget en båtbrygge og en badebrygge i tillegg til en sandstrand. Det vil bli et felles svømmebasseng med havs-utsikt og tilgang til et felles svømmebasseng med saltvann og med havsutsikt. Det vil være tilgang til et amfiteater for fellesarrangementer, restaurant med en organisk grønnsakshage og en strandbar. På fellesområdene vil det anlegges en botanisk hage, lekeområde for barn, gym og padel-tennisbane.

Det vil bli en skyttelbuss til utbyggerens andre anlegg som ligger ca 5 min. kjøring unna. Der kan benytte seg av restauranten, spaanlegget, tennisbanen og turveiene opp i fjellene. I tillegg vil bussen kjøre til supermarkedet og til Korineum 18.-hulls golfbane. Området er et populært feriested for voksen og  familier, slik at utleiepotensialet er godt. Dette bistår utbyggeren med når det gjelder å finne kunder, praktisk organisering under oppholdet og etterservice som vask etc.

Etterservice for å kunne leve “Det gode liv”

Utbygger vedlikeholder fellesområde og hagen. I tillegg tilbyr de tjenester for å gjøre det å eie og vedlikeholde en ferieleilighet i utlandet til en trygg og sikker opplevelse. Dette gjelder tjenester som avlesing av strøm og vannforbruk, betaling disse eller av kommunale avgifter, sjekke leiligheten en gang pr. måned inklusive toaletter, vannkraner, aircondition og andre elektriske maskiner, vaske etter instruks, organisere, bistå og eventuelt skaffe leiegjester.

For å gjøre ditt opphold som eier til en behagelig opplevelse tilbys det diverse servicetjenester i den forbindelse også. Det gjelder alt fra kjøring til og fra flyplassen, leiebil, vask før ankomst og etter avreise av leilighet, vask av sengetøy og håndklær, bytte av drikkevannbeholder, bytte av gassflasker, personlig shoppingtjeneste ved innredning av bolig, kjøp av hvitevarer/silvergoods, møbelpakker, bytte av nøkler, oppsett av pergola og pergolastoff, og diverse tre, glass og murarbeid ved forandringer, oppgradering, og vedlikehold.

Avstander fra the Cove Sun Valley seaside Esentepe:

Til Korineum Golfklubb og beach resort 4,5 km
Til Kyrenia sentrum ca.  24 km
Til Ercan flyplass 44 km
Til Larnaca flyplass 87 km
Til Nicosia ca. 45 km
Til Famagusta ca. 58 km

Beliggenhet for Cove Garden leilighet 2 soverom 2+1

Det er 30 minutter inn til Kyrenia sentrum, 5 minutter til Esentepe og golfbanen, Til Larnaca flyplass er det ca. 1 time og 15 minutter og 45 minutter til Ercan Airport. Det er ca 30 minutters kjøring til Kyrenia sentrum, som er den nest største byen på Nord Kypros. Der er det er et stort tilbud av butikker, hoteller og ca 250 restauranter. Men det ligger også et godt tilbud langs veien innover. Kyrenia, som er den nest største byen på Nord Kypros, finner du et stort tilbud av butikker, hoteller og ca 200-250 restauranter. Men det ligger også et godt tilbud langs veien innover.

I nærmiljøet har du Korineum Golf Club,  Korieum Beach club  og  Elexus 5* hotell med et stor utvalg av restauranter, beach club, nattklubb, bowling og andre spillaktivteter, vannsklier og lekeland for de minste. Litt nærmere Kyrenia har en Acapulco hotell  som har et barnetivoli i tillegg til badeaktivitetene.  Nærmere Kyrenia har en det overdådige Cratos  5* hotell med masse tilbud også nattestid. Til Larnaca flyplass er det ca. 1 time og 15 minutter og 45 minutter til Ercan Airport.

Bli noe kjent i Esentepe  området her. 

En seriøs og profesjonell utbygger, med et uklanderlig omdømme

Bak prosjektet står en utbygger  som ble etablert i 1969, og som har et uklanderlig omdømme i byggenæringen på det Nordlige Kypros. Andre prosjekter de har stått bak er blant annet parlamentsbygningen, English School of Kyrenia, Girne American Hospital, GAU Girne American University Studentby, Gönyeli Rådhus, hotell, villas, byleiligheter og sist men ikke minst det lekre Pine Valley anlegget med leiligheter, småhus og luksus villaer. Dette er en lokal utbygger som beviselig bygger og prosjekterer vakre anlegg i høy kvalitet, med “finish” som som er svært tiltalende. Utbygger er premiert for flere av sine prosjekter.

På Nord Kypros guiden kan du lese mer om ting å gjøre i området på Nord Kypros eller på den gresktalende delen av øya.

Div. info rundt kjøp av eiendom på Nord Kypros:

Kjøp av feriebolig i utlandet  ting og tenke over når en er i vurderingsprosessen. 
Visningsreiser   for å se, kjenne og vurdere.
KTEB Nord Kypros Eiendomsmeglerforbund Goldmark Estates, vår samarbeidspartner er medlem av KTEB. Les om hvorfor dette er en god ting.
En kvalifisert beslutning  når en investerer i eiendom.  
Kjøpsprosessen   Les mer om hvordan den foregår på Nord Kypros.
Spørsmål og svar   rundt mange ting en kan lure på i en kjøpsprosess.

Translate webpage »
error: Content is protected !!

Kontakt oss for mer informasjon om feriebolig på Nord Kypros

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få nyheter og tips om eiendomsmarkedet på Nord Kypros