Cove leilighet 2 soverom Sun Valley Seaside 2+1

Kontakt oss for pris

Fasiliteter

 • Aircon- og hvitevarepakke
 • Gym
 • Hageanlegg
 • Havs- og fjellutsikt
 • Lekeområde
 • Møbelpakke
 • Rengjøringstjeneste
 • restaurant
 • Strand- eller poolbar
 • Strandtilgang
 • Svømmebasseng felles
 • Utleieservice
 • Vedlikeholds tjeneste

Beskrivelse

Cove leilighet 2 soverom i Sun Valley Seaside er et nytt kvalitets anlegg i strandkanten ved Esentepe utenfor Kyrenia på Nord Kypros. Leiligheten har 2 soverom og 2 bad hvorav det ene har ensuite baderom, og ligger på et anlegg under bygging. Leilighetenes boligflate varierer 90 m2  til 105 m2

Størrelsen varierer uti fra hvilken bygning og hvor i bygningen de ligger.  Terrassene varierer mellom 20 m2 til 25 m2 . Vår erfaring med denne utbyggeren fra tidligere fullførte anlegg, er en popularitet med bakgrunn i den gjennomførte kvaliteten på leiligheter og anlegg.

Følgende varianter av Cove leilighet 2 soverom bygges: 

 • Standard  leilighet med 2 soverom + 2 bad,  80 m2  bo-areal, 20 m terrasse pris fra GBP £ 239 900 Ta kontakt – utsolgt
 • Standard  leilighet med 2 soverom + 2 bad,  90 m2  bo-areal, 20 m terrasse pris fra  GBP £ 249 900 Ta kontakt – utsolgt
 • Hjørneleilighet med 2 soverom + 2 bad,  95 m2  bo-areal, 25 m terrasse  pris fra GBP £ 284 900  Ta kontakt – utsolgt

Skatter og avgifter tilkommer salgsprisen.
Prosjektet selges fortløpende. Etter lanseringstidspunktet tar vi forbehold om tilgjengelige enheter.
Pris oppdatert 18.08.2022.

Ferdigstilling

I siste halvdel 2021. Noe forsinket pga coronasituasjnen

Hva er inklusive og tillegg som kan bestilles

Leiligheten vil ha en åpen stue og kjøkkenløsning med fullt utstyrt kjøkken i god kvalitet og garderober, som kan velges ut av kjøper.  Et sentralt integrert kjøle- og varmesystem er inkludert, mens tilleggsutstyr som  gulvoppvarming og et personlig oppbevaring område kan ordnes. Det vil være en stand-by elektrisk generator  som vil produsere nok strøm til hele anlegget ved eventuelle strøm brudd, og anlegget vil ha en avansert metode for å gjenbruk  av spillvann.

Fleksible betalingsplaner,  kontantrabatt og priser

Fleksible betalingsplaner og rabatt innrømmes ved kontant betaling av deler eller hele kjøpesummen. Ta kontakt for detaljer i den fleksible betalingsplanen. 

For andre boligtyper på the Cove Sun Valley seaside  se her eller trykk på bildet

Etterservice for å kunne leve “Det gode liv”

Utbygger vedlikeholder fellesområde og hagen, men de tilbyr også tjenester for å gjøre det å eie og vedlikeholde en ferieleilighet i utlandet til en trygg og sikker opplevelse. Dette gjelder tjenester som avlesing av strøm og vannforbruk, betaling disse eller av kommunale avgifter, sjekke leiligheten en gang pr. måned inklusive toaletter, vannkraner, aircondition og andre elektriske maskiner, månedlig vask, organisere, bistå og eventuelt skaffe leiegjester. For å gjøre ditt opphold som eier til en behagelig opplevelse tilbys det diverse servicetjenester i den forbindelse også. 

Det gjelder alt fra kjøring til og fra flyplassen, leiebil, vask før ankomst og etter avreise av leilighet, vask av sengetøy og håndklær, bytte av drikkevannbeholder, bytte av gassflasker, personlig shoppingtjeneste ved innredning av bolig, kjøp av hvitevarer/silvergoods, møbelpakker, bytte av nøkler, oppsett av pergola og pergolastoff, og diverse tre, glass og murarbeid ved forandringer, oppgradering, og vedlikehold.

Direkte tilgang til strand og brygge med et stort antall fasiliteter

Anlegget vil ha direkte tilgang på stranden og havet. Det vil bli bygget en båtbrygge og en badebrygge i tillegg til en sandstrand. Det vil bli et felles svømmebasseng med havs-utsikt og en type “infinity edge”, som skaper en visuell effekt ved at vannet ser ut til å fortsette helt ut i horisonten, et felles svømmebasseng med saltvann og med havsutsikt, et amfiteater for fellesarrangementer, restaurant med en organisk grønnsakshage og en strandbar.

På fellesområdene vil det anlegges en botanisk hage, lekeområde for barn, gym og padel-tennisbane. Det vil bli en skyttelbuss til utbyggerens andre anlegg som ligger ca 5 min. kjøring unna. Der kan benytte seg av restauranten, spaanlegget, tennisbanen og turveiene opp i fjellene. I tillegg vil bussen kjøre til supermarkedet og til Korineum 18.-hulls golfbane.

Avstander fra the Cove Sun Valley seaside Esentepe:

Til Korineum Golfklubb og beach resort 4,5 km
Til Kyrenia sentrum ca.  24 km
Til Ercan flyplass 44 km
Til Larnaca flyplass 87 km
Til Nicosia ca. 45 km
Til Famagusta ca. 58 km

I Kyrenia, som er den nest største byen på Nord Kypros, finner du et stort tilbud av butikker, hoteller og ca 200-250 restauranter. Det er ca 30 minutters kjøring til Kyrenia sentrum, det ligger også et godt tilbud langs veien innover. Du finner Korineum Golf Club,  Korieum Beach club  og  Elexus 5* hotell med et stor utvalg av restauranter, beach club, nattklubb, bowling og andre spillaktivteter, vannsklier og lekeland for de minste.

Litt nærmere Kyrenia har en Acapulco hotell  som har et barnetivoli i tillegg til badeaktivitetene. Nærmere Kyrenia har en det overdådige Cratos  5* hotell med masse tilbud også nattestid. Les mer om Esentepe –Bahceli  området her

På Nord Kypros guiden kan du lese mer om ting å gjøre i området på Nord Kypros eller på den gresktalende delen av øya.

En seriøs og profesjonell utbygger, med et uklanderlig omdømme

Bak prosjektet står en utbygger  som ble etablert i 1969, og som har et uklanderlig omdømme i byggenæringen på det Nordlige Kypros. Andre prosjekter de har stått bak er blant annet parlamentsbygningen, English School of Kyrenia, Girne American Hospital, GAU Girne American University Studentby, Gönyeli Rådhus, hotell, villas, byleiligheter og sist men ikke minst det lekre Pine Valley anlegget med leiligheter, småhus og luksus villaer. Dette er en lokal utbygger som beviselig bygger og prosjekterer vakre anlegg i høy kvalitet, med “finish” som som er svært tiltalende.

Div. info rundt kjøp av eiendom på Nord Kypros:

Kjøp av feriebolig i utlandet  ting og tenke over når en er i vurderingsprosessen.
Visningsreiser   for å se, kjenne og vurdere.
KTEB Nord Kypros Eiendomsmeglerforbund Goldmark Estates, vår samarbeidspartner er medlem av KTEB. Les om hvorfor dette er en god ting.
En kvalifisert beslutning  når en investerer i eiendom.
Kjøpsprosessen   Les mer om hvordan den foregår på Nord Kypros.
Spørsmål og svar   rundt mange ting en kan lure på i en kjøpsprosess.  

Video

Translate webpage »
error: Content is protected !!

Kontakt oss for mer informasjon om feriebolig på Nord Kypros

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få nyheter og tips om eiendomsmarkedet på Nord Kypros