Natura Villa Nord Kypros ved Escape Beach 3+1

Kontakt oss for pris

Fasiliteter

 • Aircon- og hvitevarepakke
 • Airporttransport
 • barnebasseng
 • Energismart
 • Gym
 • Hageanlegg
 • Havs- og fjellutsikt
 • Innendørs svømmebasseng
 • Jacuzzi
 • Lekeområde
 • Security System
 • Servicedesk bemannet
 • Spa
 • Svømmebasseng felles
 • Tilbud gåavstand
 • Turløyper
 • Utleieservice
 • WiFi

Beskrivelse

Natura villa Nord Kypros med 3 soverom, 3 bad, hage og takterrasse er til salgs. Prosjektet er utformet av samme utbygger, som står bak premierte Kibris Townhouses i Alsancak Kyrenia. Der hvor Townhouses prosjektet var inspirert av de beste elementene i Kypriotisk kultur, henter Natura frem kvaliteter fra den Kypriotiske naturen.

FeriehusMiddelhavet presenterer fra Goldmark Estates eiendomsmegler KTEB :

 • Natura Villa Nord Kypros med 3 soverom, 3 bad, balkong, hage og takterrasse på 46 kvm. Areal totalt 265 kvm som inkluderer terrassser. – UTSOLGT

Skatter og avgifter tilkommer salgsprisen.  Oppdatert 12.11.21
Inkludert i prisen på takterrassen er pergola og dusj, mens utekjøkken med barbeque er tilvalg. Elektrisk gulvvarme er inkludert på badet i alle boliger.

Natura og Town Houses er begge premiert ved flere kåringer i eiendomsbransjen for sin høye kvalitet. Designet er elsket for sin bevaring av den genuine Kypriotiske kulturen. Høsten 2019 startet arbeidet på tomten i Alsancak, 9 km vest for Kyrenia by. Ferdigstilling blir i 2021. 

Anlegget Natura beliggende ved strand, turterreng og bynært

Natura består som Kibris Town kun av lave bygninger på 2 etasjer + takterrasse og villaer. En kan velge mellom leiligheter med 1, 2 eller 3 soverom, med eller uten takterrasse (penthouse). Leilighet med 2 soverom og 2 bad har boligareal inkl. balkong på 96 m2 .

I tillegg kommer takterassen på 42 m2 hvor en har 360 graders panoramautsikt til Middelhavet med fjellene som bakteppe. Villaene ligger helt i bakkant på den øverste og høyestliggende delen av anlegget. Bak rekken med villaer ligger et område med vinranker.

Fra terrasser og takterasser er det flott utsikt til selve anlegget, fjellene, parken, Middelhavet eller en kombinasjon av alt sammen.  Dette anleggets unike beliggenhet ga inspirasjon til å tilpasse seg naturen og beliggenheten.

Med naturen som inspirasjonskilde ble et anlegg utformet for de som ønsket en bolig i form av en leilighet på Natura.  Slik ble formelen lagt for å bygge et vakkert anlegg med en naturlig “sjel”, som grunnlag for gode boliger og en god livskvalitet. 

Konstruksjon med kvalitet i sær klasse

Kompleksets innganger og utganger har 24-timers sikkerhet med kamerasystemer, flere bassenger, lekeplass,  ekstra generatorsystem for strømtilførsel og moderne resirkulering systemer for vannbehandling til vedlikehold av grøntarealer. Vedlikehold på området vil bli utført av  profesjonelle fagpersoner.

Spesifikasjon og priser

Denne utbyggeren sparer ikke på noe og har vunnet priser for beste anlegg flere år på rad. Svært høy kvalitet med solid isolasjon i hele bygget og varmekabler er standard i badegulvet. Her finner du innendørs oppvarmet basseng, treningssenter, pilates / yogarom, sauna og en bar.

I anlegget ligger Gave Coffeshop og restaurant i fase 1 av anlegget. Der serveres frokost, lunch og middag, alt laget fra bunnen av med kortreiste råvarer!

Ta kontakt for mer info og for en personlig onlinevisning

Du kan bo gratis under en visningsreise

Legg til noen ekstra døgn om du ønsker å bli lengre. Ta kontakt for pris på ekstradøgn og info om visningsreise.

For andre boliger i Kibris Townhouses og Natura anleggene se her eller trykk på bildet

Natura villa Nord Kypros har en beliggenhet midt i smørøyet

Her bor en kort vei opp i fra strendene i Alsancak  med god utsikt til Middelhavet. Det er kort vei til Nord Kypros mest berømte Beach Club, The Escape Beach samt populære strender som Denizkizi Beach, Monte Mare Beach og Camelot Beach.

Det er kun 10 km inntil den gamle havnen i Kyrenia og få hundre meter opp til det 255 km lange merkede turvei nettet i Besparmak (Kyrenia) fjellene.  Dette turvei nettet går i fjellene fra vest til øst langs på tvers av hele Nord Kypros.

Alsancak området har et stor utvalg av butikker, beach cluber, 5* hoteller, restauranter og severdigheter som Gilham Winery Green hights botanical garden og Nord Kypros koseligste fjelllandsbyer Endremit og Karmi m.m.  

De populære Merit hotellene som tilbyr et variert fornøyelses utvalg samt Spa og kroppsbehandlinger ligger kun 5 minutters kjøring unna.

Naturområde og godt med kollektiv trafikk

Vest for Kyrenia er det tette avganger med kollektiv busser som går til og fra byen. Det er få minutter gange ned til hovedveien hvor disse kjører. Samtidig er det er kort vei til motorveien som møter hovedveien mot Nicosia.

Det vil kun være mulighet for bygging på 20% av området rundt anlegget, da det resterende er regulert ubebygget.

Fra Alsancak:

Til Kyrenia sentrum  8,5 km
Til Nicosia  32 km
Til Esentepe    33 km
Til Ercan flyplass   52 km
Til Famagusta    86 km
Til Larnaca flyplass   87 km

Om Alsancak området  Les mer  her

En premiert utbygger med 33 års erfaring

30++ års erfaring med å bygge spesialtilpassede hus til privat markedet og økonomiske interesser i annen forretnings virksomhet og i drivstoffbransjen gjør firmaet solid. I 2016 vant selskapet hele 10 priser i Nord Kypriotiske eiendomsmarkedets årlige konkurranse.

Dette skjedde pga “Milos Park Homes prosjektet” som da var helt i særklasse når det gjaldt design på uteområdet og i boligene. Kibris townhouses og Natura har på samme måte mottatt mange priser i tilsvarende konkurranse. Da på tidspunkter lenge før  anleggenes ferdigstillelse.  

Gave Kibris Town sin egen Cypriot CoffeeShop

I januar åpnet det et kaffehus på anlegget innredet og utformet etter den tradisjonsrike kaffekulturen på Kypros. “Gave” er en fonetisk skrivemåte for det tyrkiske ordet for kaffe som er kahve. Kafeen vil servere hjemmelagede tradisjonsrike måltider, Tyrkisk-Kypriotisk søndagsfrokost, samt mer moderne mat: Alt laget av økologisk kortreiste råvarer!  Samt kalde, varme og alkoholholdige drikker. Les mer her

På Nord Kypros guiden kan du lese mer om ting å gjøre i området på Nord Kypros eller på den gresktalende delen av øya. 

Div. info rundt kjøp av eiendom på Nord Kypros:

Kjøp av feriebolig i utlandet  ting og tenke over når en er i vurderingsprosessen. 
Visningsreiser   for å se, kjenne og vurdere.
KTEB Nord Kypros Eiendomsmeglerforbund Goldmark Estates, vår samarbeidspartner er medlem av KTEB. Les om hvorfor dette er en god ting.
En kvalifisert beslutning  når en investerer i eiendom.  
Kjøpsprosessen   Les mer om hvordan den foregår på Nord Kypros.
Spørsmål og svar   rundt mange ting en kan lure på i en kjøpsprosess.

Video

Translate webpage »
error: Content is protected !!

Kontakt oss for mer informasjon om feriebolig på Nord Kypros

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få nyheter og tips om eiendomsmarkedet på Nord Kypros