Eiendom på Nord Kypros

Til salgs
Villa, penthouse, leilighet, enebolig, bungalow og tomter.

Eiendom på Nord Kypros til salgs

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Bli kjent på Nord Kypros

Kyrenia / Girne Sentrum er en sjarmerende og pittoresk. Kyrenia, også kalt Girne på tyrkisk, er den 3. største byen på Nord Kypros. Når det gjelder karakter og popularitet er den nr. 1.

Famagusta er et myteomspunnet sted. Hele området inkluderer Famagusta by, Long Beach, Iskele, Bogaz og Bafra. Alle stedene ligger på sørsiden av Besparmak fjellene.

Alsancak ligger kun 10 minutter vestover fra Kyrenia sentrum. I Alsancak bor en sentralt, nær strand og fjell. Denne delen av Nord Kypros, har en et godt utvalg av tilbud og fornøyelser.

Esentepe og Bahceli østenfor Kyrenia er populært blant Skandinavene, som ønsker en eiendom på Nord Kypros. Der finner du  landlige omgivelser med nok av tumleplass, og et godt utvalg feriehus, leilighet eller villa.

Vestkysten på Nord Kypros består av den frodige Güzelyurtbukten  med byen Güzelyurt,  Lefke, Yesilırmak og Gaziveren. Yesilırmak kjent som jordbærbyen, Gazivern er et surfersparadise.

Karpaz halvøya er den tynne delen av øya Kypros som ligger helt ut mot øst. Lav befolkning og fritt for industri, er regionen en av de minst utbygde i Middelhavet.

Feriehus Middelhavets
Eiendoms blogg.

Nyheter fra eiendomsmegler bransjen, samfunn og regjering, og andre investerings råd du kan ha behov å vite ved kjøp av eiendom på Nord Kypros.

Monica O.Oseberg

Eiendomsformidler Skandinavisk Representant

+47 930 33 940

Kjell Erik Oseberg

Eiendomsformidler Skandinavisk Representant

+47 975 32 930

Behnoosh Boldaji

Internasjonal salgsupport Goldmark estates

Osman Oran

CEO og Eiendomsmegler GOLDMARK ESTATES

Ezgi Aydemir Gök

salgs og markedsansvarlig GOLDMARK ESTATES

Erman Esentuna

CEO OG EIENDOMSMEGLER Goldmark estates

Goldmark Estates LTD.

Goldmark Estates er et av de mest dynamiske selskapene i det Nord Kypriotiske eiendomsmarkedet. De har en struktur som går utover landets grenser med sin erfaring innen eiendomssektoren. Selskapet ble grunnlagt i september 2015, Goldmark Estates Ltd. Med sine erfarne gründere og eiendomskonsulenter, har de hatt en rask vekst og oppnådd mye i sine første år. Goldmark Estates har vunnet tre priser i den prestisjetunge kåringen North Cyprus Property Awards. Et trygt og sikkert valg ved kjøp av eiendom på Nord Kypros.

I 2019 ble Goldmark Estates kåret til Beste Eiendomsmegler og Beste salgsteam/beste kundeoppfølging/-service.
Lese mer om kåringen 

Våre kontorer

Translate »
error: Content is protected !!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få nyheter og tips om eiendomsmarkedet på Nord Kypros