Kjøpeguide eiendom Nord Kypros

Kjøpeguide eiendom Nord Kypros er en side, hvor vi har samlet mye nyttig informasjon for deg.

Her finner du alt du trenger å vite eller ting du kan lure på når det gjelder å kjøpe eiendom / feriebolig på Nord Kypros.
Har du spørsmål du ikke finner svar på her, nøl ikke med å kontakte oss

Søk blant alle boliger til salgs

Her kan du søke blant et stort utvalg av boliger blant Goldmark Estates store utvalg av eiendommer. Velg mellom villa, enebolig, bungalow, penthouse, leilighet og tomter i forskjellige størrelser, priser og med forskjellig beliggenhet.

Informasjon om visningstur

For deg som ønsker profesjonell hjelp for å finne din drømmebolig, anbefaler vi at du blir med oss i FeriehusMiddelhavet og Goldmark Estates på en visningstur.

Kjøpsprosessen med alle steg

Her går vi igjennom alle trinnene i en kjøpsprosess av fast eiendom på Nord Kypros. Juridiske, økonomiske og formelle krav med de vanlige stegene i prosessen.

mann sitter med pc og jobber på hjemme-kontor i ferieboligen

22 Spørsmål og svar

Her gås det igjennom all de spørsmålene du må ha i forbindelse med et eiendomskjøp på Nord Kypros. På alle 22 punktene svarer vi så godt det lar seg gjøre. Ta kontakt om du ikke finner akkurat det du lurer på.

Ta en kvalifisert beslutning

FeriehusMiddelhavet og Goldmark Estates har et klar målsetting med vår samarbeid. Det er å sette deg i stand til å ta en trygg beslutning basert på god og utfyllende informasjon. 

kjøpeguide eiendom nord Kypros gir fakta og viser frem tyrkisk flagg og Nord kypriotiske flagg.

Generelle fakta Nord Kypros

Noen tall og litt informasjon om Den tyrkiske republikken Kypros. TRNC the Turkish Republic of Northern Cyprus, som vi for letthet på norsk kaller Nord Kypros.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Bloggposter
kjøpeguide eiendom nord Kypros med soloppgang i bafra

Hva vurdere før et boligkjøp

Her ser vi på hva som er dine krav, behov og ønsker når det gjelder private feriebolig. Vi anbefaler deg å lese og tenke igjennom temaene vi tar opp, som et ledd i dine forberedelser.

Gruppe mennesker med beskyttelses hjel og vester på visning av byggeprosjekt rett ved blått hav kjøpeguide eiendom nord Kypros

Bloggpost om visningstur

Vår mål er å forberede deg best mulig slik at du får best mulig utbytte av din visningstur og opphold. Her viser vi hvordan det var for skandinaver på anleggsbesøk under en visningstur.

et bilde med navn på de som er medlem i eiendomsmeglerforbundet på Nord Kypros.

Bloggpost om KTEB

KTEB  er akronymet for Kibris Türk Emlak Birligi. På norsk blir det Nord Kypriotiske  Eiendomsmegler Forbund. FeriehusMiddelhavets samarbeidspartner Goldmark Estates er selvsagt medlem.

Bli med FeriehusMiddelhavet og Goldmark Estates
på en visningstur til Nord Kypros

Translate »
error: Content is protected !!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få nyheter og tips om eiendomsmarkedet på Nord Kypros