Kjøpeguide eiendom Nord Kypros

Kjøpeguide eiendom Nord Kypros vil ta for seg mange av de temaene  boligsøkende kontakter FeriehusMiddelhavet om.

Vi håper disse sidene er til hjelp i prosessen. Finner du ikke det du lurer på, ta kontakt med oss. 

Søk i utvalget av ferieboliger

Vi tilbyr et stort utvalg bolig eiendommer på Nord Kypros: Villa, enebolig, bungalow, penthouse leilighet og tomter. Feriehusmiddelhavets kjøpeguide til eiendom på Nord Kypros lar deg søke og selektere etter mange forskjellige behov og boliger.

Visningsreise / Visningstur

Du kjøper flybillett, vi ordner airporttransport, innlosjerer deg for vår regning under visningsturen og viser deg områder, byer, boliger og tilfører all informasjonen som trenges for et godt valg. Unn deg å sjekke ut hvor mye feriebolig du får for budsjettet ditt i det Nord Kypriotiske boligmarkedet.

Alt om kjøpsprosessen

Kjøpsprosesser av fast eiendom er forskjellig fra land til land. Det gås igjennom alt fra forberedelser, depositum, juridisk støtte, kontrakt, signering, skatter og avgifter, og forskjellige fremgangsmåter får å fullføre prosessen med kjøp av en feriebolig på Nord Kypros.

Spørsmål og svar

Her ser vi på alt av små og store ting som mange lurer på. De skandinaviske landene har mye like lover og regler, samt skjøteprosedyrer. Dette gjør at uklarhetene og undringen er oftest rundt de samme temaene.

Ta en kvalifisert beslutning

FeriehusMiddelhavet og Goldmark Estates har et klar målsetting med vår samarbeid. Det er å sette deg i stand til å ta en trygg beslutning basert på god og utfyllende informasjon. 

Fakta Nord Kypros

Se noen "fun facts" om landet, som sies å ikke eksistere. De fleste vet ikke at Den tyrkiske republikken på Nord Kypros ble dannet allerede i 1983 og har hatt egen grunnlov og demokratisk valgt parlament siden.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Bloggposter

Hva vurdere før et boligkjøp

Her ser vi på hva som er dine krav, behov og ønsker når det gjelder private feriebolig. Vi anbefaler deg å lese og tenke igjennom temaene vi tar opp, som et ledd i dine forberedelser.

Bloggpost om visningstur

Vår mål er å forberede deg best mulig slik at du får best mulig utbytte av din visningstur og opphold. Her viser vi hvordan det var for skandinaver på anleggsbesøk under en visningstur.

et bilde med navn på de som er medlem i eiendomsmeglerforbundet på Nord Kypros.

Bloggpost om KTEB

KTEB  er akronymet for Kibris Türk Emlak Birligi. På norsk blir det Nord Kypriotiske  Eiendomsmegler Forbund. FeriehusMiddelhavets samarbeidspartner Goldmark Estates er selvsagt medlem.

Bli med FeriehusMiddelhavet og Goldmark Estates
på en visningstur til Nord Kypros

error: Content is protected !!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!