Visningsreise Nord Kypros

Book din visningsreise

 Velkommen på visningsreise til Nord Kypros !

En visningsreise til Nord Kypros er en god måte å bli kjent med stedet. Vurderer  du en feriebolig ved Middelhavet er det lurt gjøre en grundig job og på den måten sikre en riktig kjøpsbeslutning. Kjøp av bolig utenlands kan for mange virke som en komplisert affære. Vårt mål er å gjøre denne prosessen til en positiv opplevelse for deg. Vår målsetning nr. 1 er at du skal bli kjent og få en smakebit på alt hva Nord Kypros kan by på. I tillegg er det viktig å se hva som bygges/ er bygget, hvor og til hvilken kvalitet. Dette vil vi fokusere på.   Her har vi skrevet litt om hva du kan tenke over før en reiser.

Inngangspartiet med port og boliger ved siden av på Townhouses, Kyrenia, nord Kypros.

Vår visningreise til Nord Kypros er normalt individuelle,. Da slipper vi ikke bruker unødvendig tid på prosjekter som ikke er av interesse for deg. Målet med visningsreise er å se seg om, bli litt kjent og “kjenne litt” på hvorfor Nord Kypros kan være et aktuelt valg.  Som forberedelse kan dette være aktuelt: kunnskap og info om bolig områder  på Nord Kypros, forskjellig turistinfo,  boligsøk,  og  businessnyheter

Reiser du på ferie til Nord Kypros på egenhånd og ønsker å benytte anledningen til en visning, er du velkommen til det. Ta kontakt med oss i forkant så avtaler vi tid for deg.

Programmet for din visningsreise:

Etter ankomsten på ettermiddagen/kvelden vil du bli hentet av vår sjåfør. Du kjøres til innkvarteringen som er i en villa eller leilighet av høy standard f. eks på anlegget over. Boligen har selvsagt tilgang til svømmebasseng.

Dag 1:

Etter en avslappende frokost (velkomstpakke er inkludert) kommer vi, eller vår kollega til et passende tidspunkt, vanligvis kl. 9-10.00.

Hvis ikke dette er spesifikt bestemt før visningsturen starter snakker vi litt om de forskjellige stedene som det vil være aktuelt å bli kjent med. Disse er Alsancak Kyrenia vestenfor Kyrenia sentrum,  Kyrenia sentrum,  Esentepe – Bahceli  østenfor Kyrenia,  Famagusta området og vestkysten. Sammen har vi en generell diskusjon for å kartlegge dine spesifikke behov. Det gjøres for å tilpasse dagene best mulig etter dine ønsker. Vi snakker litt om du ønsker å se på villaer eller leiligheter, ved sjøen eller fjellet, nær byen eller mer landlig. Etter møtet med vår konsulent starter omvisningen for at du skal bli kjent på Nord Kypros. På turen viser vi deg potensielle boliger i henhold til dine ønsker. Underveis gir vi også informasjon om steder av interesse, restauranter, strender, osv.

Lunsj serveres vanligvis på på en tradisjonell lokal strandrestaurant. Ettermiddagen vil være en videreføring av turen og du vil være tilbake for å kunne slappe av ved bassenget eller dra på sightseeing fra ca. kl.18.00

Dag 2:

Denne – starter ca. kl. 9-10.00, hvor vi henter deg for nok en dag i ulike geografiske områder. Lunsj spiser vi underveis på en restaurant langs havet. Dagen avsluttes og du vil være hjemme tidlig på ettermiddagen.

Dag 3 og 4:

De siste dagene på en visningsreise til Nord Kypros er oftest satt av til diskusjoner og besøk av boliger du ønsker å se igjen. Vi kan også arrangere et møte med en av våre anbefalte advokater. Advokaten vil da kunne svare deg på juridiske, skattemessige og sikkerhetsmessige spørsmål vedrørende boligkjøp.

Eksempel på bostandard på en visningsreise. Her fra Townhouses Kyrenia

På avreisedagen vil du bli hentet i god tid og transportert til flyplassen.

Etter en visningsreise med oss:
De fleste normalt ha nok informasjon og kunnskap for å avgjøre om stedet er det rette valget for dem. Ønsker du derimot mer tid, er det mulig med en utvidet visningsreise.  ( se under) Dette må av organisatoriske årsaker avtales på forhånd.

Våre visningsreiser til Nord Kypros:
-er lagt opp slik at det skal være et behagelig og informativt opphold uten noe form for kjøpepress. Vi ønsker at du skal bli kjent på Nord Kypros. Vi råder alltid våre kunder til å ta seg god tid når de vurderer å kjøpe feriebolig i utlandet.

Ønsker du:
-å legge til noen ekstra feriedager for å bli noe bedre kjent på Nord Kypros, kan vi hjelpe deg med dette, da betaler du kun for de ekstra dagene. Ønsker du å leie for en lengre periode så les mer på vår utleie side her. 

Buet svømmebasseng omgitt av palmer, med 2 etasjes bygninger og Besparmak Mountians i bakgrunnen

Velger du
-ikke å kjøpe et feriested i forbindelse med visningsreisen, betaler du for returtransport til flyplassen. (Ca. £35 til Ercan Airport og £55 til Larnaca Airport).

En flybillett tur-retur Nord Kypros tilsvarer noen få promille av kjøpesummen på ferieboligen. Kjøp derfor ikke feriebolig utlands før du har sett hvor mye Nord Kypros har å by på. Det tjener seg inn pga. den høye kvaliteten og det gunstige prisnivået i det Nord Kypriotiske boligmarkedet. Dette faktum har svært mange europeere og skandinaver oppdaget de siste årene.

Du må vurdere det selv.

Den beste måten å gjøre det på, er å bli med oss i Goldmark Estates og FeriehusMiddelhavet på en visningsreise til Nord Kypros.

error: Content is protected !!