Visningsreise til Nord Kypros

Coverphoto by JESHOOTS.COM on Unsplash

En visningsreise er for deg som ønsker profesjonell hjelp til å finne drømmeboligen.

Vår målsetning med en visningsreise

Vurderer du en feriebolig ved Middelhavet er det lurt gjøre en grundig jobb og på den måten sikre en riktig kjøpsbeslutning. Kjøp av bolig utenlands kan for mange virke som en komplisert affære. Vårt mål er å gjøre denne prosessen til en positiv opplevelse for deg. Vår målsetning nr. 1 er at du skal bli kjent og få en smakebit på alt hva Nord Kypros kan by på. I tillegg er det viktig å se hva som bygges/ er bygget, hvor og til hvilken kvalitet. Dette vil vi fokusere på. Her har vi skrevet litt om hva du kan tenke over før en reiser.

Individuell og skreddersydd, tilpasset dine ønsker

Vår visningreise til Nord Kypros er normalt individuelle. Da slipper vi ikke bruker unødvendig tid på prosjekter som ikke er av interesse for deg. Målet med visningsreise er å se seg om, bli litt kjent og "kjenne litt" på hvorfor Nord Kypros kan være et aktuelt valg. Som forberedelse kan dette være aktuelt: kunnskap og info om bolig områder på Nord Kypros, forskjellig turistinfo, boligsøk, og businessnyheter Reiser du på ferie til Nord Kypros på egenhånd og ønsker å benytte anledningen til en visning, er du velkommen til det. Ta kontakt med oss i forkant så avtaler vi tid for deg.

Hva innebærer en visninigsreise

Våre visningsreiser er en trygg og effektive måte å finne din drømmebolig. Vi jobber tett med våre lokale kollegaer i GoldMark Estates som kjenner området ut og inn, og de vil ha 100% fokus på deg og dine ønsker gjennom hele oppholdet. Du vil bli kjent med ulike områder og tjenestetilbud, samt se på boliger som passer dine kriterer.
Bassengområdet Sea Magic Park

Programmet for din visningsreise

Etter ankomsten på ettermiddagen/kvelden vil du bli hentet av vår sjåfør. Du kjøres til innkvarteringen som er i en villa eller leilighet av høy standard f. eks på anlegget til venstre. Boligen har selvsagt tilgang til svømmebasseng.

Visningsreise dag 1

Etter en avslappende frokost (velkomstpakke er inkludert) kommer vi, eller vår kollega til et passende tidspunkt, vanligvis kl.09-1000.

Hvis ikke dette er spesifikt bestemt før visningsturen starter snakker vi litt om de forskjellige stedene som det vil være aktuelt å bli kjent med. Disse er Alsancak Kyrenia vestenfor Kyrenia sentrum, Kyrenia sentrum, Esentepe – Bahceli østenfor Kyrenia, Famagusta området og vestkysten. Sammen har vi en generell diskusjon for å kartlegge dine spesifikke behov. Det gjøres for å tilpasse dagene best mulig etter dine ønsker.

Vi snakker litt om du ønsker å se på villaer eller leiligheter, ved sjøen eller fjellet, nær byen eller mer landlig. Etter møtet med vår konsulent starter omvisningen for at du skal bli kjent på Nord Kypros. På turen viser vi deg potensielle boliger i henhold til dine ønsker. Underveis gir vi også informasjon om steder av interesse, restauranter, strender, osv.
Lunsj serveres vanligvis på på en tradisjonell lokal strandrestaurant. Ettermiddagen vil være en videreføring av turen og du vil være tilbake for å kunne slappe av ved bassenget eller dra på sightseeing fra ca. kl.18.00

En collage fra forskjellige aktiviteter på visningsturer på Nord Kypros.

Visningsreise dag 2

Vi henter deg etter avtale, normalt mellom 0900-1000

Nok en dag i ulike geografiske områder for å se på relevante boliger, samtidig introdusere vi deg for de skjulte perlene og høydepunktene i området.

Alle har sin liste med kriterier for hva man ønsker å ha rundt seg. For investorer kan det være et sted som gir inntekter året rundt, nær stranden eller golfbanene. For familier kan det være nærhet til strand, badeland og shopping. Andre ønsker nærhet til flyplassen og transport forbindelser.

Vi vil vise deg en blanding av nye og eldre boliger, samt gi deg en presentasjon av nybygg som er planlagt i fremtid. Det er viktig å vurdere verdien av hver enkelt, da de alle tilbyr sine fordeler og ulemper. Lunsj spiser vi underveis på en restaurant langs havet.

Når du kommet tilbake til hotellet på ettermiddagen, så du kan nyte kvelden og fordøye all informasjon du har mottatt i løpet av dagen. Dagen avsluttes og du vil være hjemme tidlig på ettermiddagen.v

Visningsreise dag 3 og 4

De siste dagene på en visningsreise til Nord Kypros er oftest satt av til diskusjoner og besøk av boliger du ønsker å se igjen. Vi kan også arrangere et møte med en av våre anbefalte advokater. Advokaten vil da kunne svare deg på juridiske, skattemessige og sikkerhetsmessige spørsmål vedrørende boligkjøp.

På avreisedagen vil du bli hentet i god tid og transportert til flyplassen.

Visningsreise på Nord Kypros

Våre visningsreiser til Nord Kypros:

-er lagt opp slik at det skal være et behagelig og informativt opphold uten noe form for kjøpepress.
Vi ønsker at du skal bli kjent på Nord Kypros.
Vi råder alltid våre kunder til å ta seg god tid når de vurderer å kjøpe feriebolig i utlandet.

Etter en visningsreise med oss:

De fleste normalt ha nok informasjon og kunnskap for å avgjøre om stedet er det rette valget for dem. Ønsker du derimot mer tid, er det mulig med en utvidet visningsreise. ( se under) Dette må av organisatoriske årsaker avtales på forhånd.

Ønsker du:

De fleste normalt ha nok informasjon og kunnskap for å avgjøre om stedet er det rette valget for dem. Ønsker du derimot mer tid, er det mulig med en utvidet visningsreise. Dette må av organisatoriske årsaker avtales på forhånd.

Velger du:

-ikke å kjøpe et feriested i forbindelse med visningsreisen, betaler du for returtransport til flyplassen. Ca. £35 til Ercan Airport og £55 til Larnaca Airport. En flybillett tur-retur Nord Kypros tilsvarer noen få promille av kjøpesummen på ferieboligen. Kjøp derfor ikke feriebolig utlands før du har sett hvor mye Nord Kypros har å by på. Det tjener seg inn pga. den høye kvaliteten og det gunstige prisnivået i det Nord Kypriotiske boligmarkedet. Dette faktum har svært mange europeere og skandinaver oppdaget de siste årene.

Online eiendomsvisning

Personlig online eiendoms visning, et alternativ for deg som ikke har mulighet for å reise ned.

For mer informasjon

Bli med GoldMark Estates og FeriehusMiddelhavet på visningsreise til Nord Kypros

FeriehusMiddelhavet

Vi er formidlere av fast eiendom på Nord Kypros, som agenter for GoldMark Estates. Kåret til beste eiendomsmegler på Nord Kyros i 2019 (TRNC Property Awards).

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få nyheter og tips om eiendommer for salg på Nord-Kypros

   All rights reserved © Copyright 2015 – 2021 FeriehusMiddelhavet AS.        info@feriehusmiddelhavet.no             +47 930 33 940   +47 975 32 930

error: Content is protected !!