Personlig online eiendoms visning

Hva er en Personlig online eiendoms visning?

En Personlig online eiendoms visning er en live videochat med en eiendomsmegler, f.eks. via Microsoft Teams. En av våre kollegaer viser deg eiendommen du er interessert i, og de vil ta deg med på en runde i boligen ved hjelp av kamera. Du kan være hjemme i din egen stue, eller hvilket som helst annet sted – så lenge du har en stabil internett forbindelse. På samme måte som når du er på en personlig visningstur og er rent fysisk på selve boligplassen, kan du stille spørsmål til eiendomsmegleren og fokusere på spesifikke områder som interesserer deg. Som på en vanlig visning vil vi være med deg gjennom hele visningen.

Personlig online eiendoms visning er noe vi tilbyr nå i disse tider hvor det vanskelig å reise til Kypros for å gjennomføre en normal visningsreise

Videovisning av boliger

Hvordan kan jeg organisere dette?

Etter at du har funnet prosjektet, eller boligen du ønsker mere informasjon om – avtaler vi sammen et tidspunkt hvor vi får en av våre lokale kollegaer til å arrangere en Personlig online eiendoms visning. Send oss gjerne en beskjed fra eiendommen du er nysgjerrig på, så vet vi med en gang hvilken bolig eller prosjekt det er snakk om.

Nederst på hver eiendom vil du finne et kontaktskjema.

Meld deg på nyhetsbrev

Hvordan gjennomføres et videomøte?

Etter at du har sendt din forespørsel, vil vi kontakte deg for å finne et passende tidspunkt. Deretter gjør vi en avtale med våre kollegaer.

Vi vil da også avklare om du har en foretrukket plattform du ønsker å gjennomføre visningen på. Dette kan f.eks. være Skype, Teams, Whatsapp, Zoom, Facebook eller andre.

Hvis du skulle ha behov for det, så hjelper vi deg å sette opp møtet på forhånd.

Her ser du skjermdump fra en av våre online visning fra en av våre samarbeidspartnere.

zoom videovisning maldives homes

Hva behøver jeg for en Personlig online eiendoms visning?

Du må ha en stabil internett forbindelse, i tillegg anbefaler vi at du benytter en enhet med større skjerm enn din mobiltelefon. Dette kan være en Ipad, en bærbar PC eller en skjerm hvor du tydelig kan se hva vi viser deg.

Enheten bør i tillegg ha mikrofon, slik at du har mulighet til å stille spørsmål hvis det er noe du lurer på. I tillegg må enheten ha høytaler(e) så du kan høre hva som blir sagt.

Presentasjonen vil gjennomføres på engelsk – på samme måte som en visningsreise. Vi vil være med deg gjennom hele presentasjonen, slik at vi evt. kan hjelpe deg.

Hvorfor skal man gjøre en Personlig online eiendoms visning?

Når du er interessert i en bolig, vil en personlig visning alltid være nyttig. Gjennom en Personlig online eiendoms visning vil du kunne avklare de eventuelle spørsmålene du hadde, for å forsikre deg om at boligen er egnet.

I disse Covid-19 tider er det bare ikke mulig å gjennomføre en trygg og effektiv visnings reise til utlandet. Derfor vil en Personlig online eiendoms visning være den beste måte å se på et prosjekt nå.

Det kan også hende at du ikke er helt sikker på om boligen og/eller prosjektet passer for deg, da slipper du å bruke masse tid og penger på å reise for å se boligen. På denne måten vil en Personlig online eiendoms visning være et praktisk og tidsbesparende alternativ for deg.

Kypros venter på deg

Kan jeg kjøpe en bolig etter å bare ha sett den på en Personlig online visnings reise?

Å kjøpe bolig i utlandet er en stor avgjørelse. Kjøpet fører med seg en betydelig økonomisk investering. Når du kjøper i et fremmed land er det lurt bruke litt ekstra tid på prosessen, slik at du er sikker på at du har gjort det rette valget. Dette gjelder både med tanke på landet du kjøper i, hvilken eiendomsmegler du velger og at du har funnet den rette eiendommen.

På Kypros er det mer enn 900 eiendomsbedrifter eller privatpersoner som formidler / selger eiendom. De fleste som selger i Skandinavia er ikke medlemmer eller jobber samen med et lokalt juridisk registrert firma. Vi, FeriehusMiddelhavet, valgte av denne grunnen fra 2018 å jobbe med Goldmark Estates Ltd.

Goldmark Estates Ltd. er medlem av KKTB (Nord Kypriotiske Eiendomsmeglerforbund). Som medlem av KKTB gjør det at kundene er forsikret for inntil € 100 000 ved forretnings feil. Det kan lønne seg å kjenne firmaet en skal kjøpe eiendom igjennom, spesielt i et fremmed land.

En Personlig online eiendoms visning er nyttig for å hjelpe deg med å lære mer om et prosjekt og en bolig på en praktisk måte. Det er selvfølgelig alltid anbefale at man besøker prosjektet og boligen personlig dersom det er praktisk mulig. Sammen våre kollegaer i Goldmark Estates jobber vi bare med seriøse utbyggere, og som gjør det mulig å formidle boliger etter en Personlig online visnings. Dette er en tjeneste tilpasset, da det for mange ikke er mulig å reise til Kypros akkurat nå. For enkelte fungerer denne løsningen svært godt.