Nord Kypros Eiendom PropertyNC Magasin med Goldmark Estates

Nord Kypros eiendom Propertync - hele 12 sider med Goldmark Estate

Nord Kypros eiendom Propertync Magasin, er et magasin som «tar pulsen» på eiendoms markedet på Nord Kypros.
I sin siste utgave av magasinet har de viet både forside og hovedartikkelen til GoldmarkEstates.

GoldmarkEstates er et av de mest vellykkede eiendomsmeglere selskapene på Nord Kypros. Firma feirer i 2021 fem år i bransjen. I 2019 vant vi to priser på det prestisjefylte North Cyprus Propert Awards.
Ønsker du å lese mer om North Cyprus Property Awards og utdelingen i 2019, klikk her

Vi vil i tillegg anbefale dybdeintervjuet med Harper Özbirim, Project and Marketing Director i Kibris Development.

Nederst i denne blogg posten finner du link til online versjonen av magasinet.

Kart med verden i gult og piler som viser hvor goldmark har solgt boliger til. Øverst emblem for beste eiendomsmegler. nederst flagg fra alle land kunder har kommet fra.

I artikkelens første del

Her forteller Erman Esentuna, en av 2 gründere om hva som ligger bak suksessen til Goldmark Estates. Om hvordan de fra å være en lokal eiendomsmegler, har utvidet sin organisasjon, slik at de i dag har agenter/lokal kontor spredd over flere kontigenter.

Nord Kypros eiendom Propertync med artikkel og bilde av Erman Esentuna.

"The foundation of our success  is based on team work and experience"

Nøkkelen til fortsatt suksess

På de neste sidene snakker Erman mer om hvordan firmaet har kommet dit det er i dag. Om hvordan nøkkelen til fortsatt vekst skyldes ansatte og partnere.

Videre snakker de om hvordan man effektivt benytter seg av sosiale medier for å nå ut til alle potensielle kunder. Om årsaken til at de i 2019 vant Platinum awards for både «Best real estate Agenzy» og Best Sales Team», under kåringen North Cyprus Property Awards.

Hvordan møter vi kundenes forventninger

Nøkkelen til suksess ligger i å sikre fornøyde kunder – gjennom riktig prising og ikke minst ærlighet. Så på de påfølgende sidene deler Goldmark sine erfaringer rundt hvordan de møter kundenes forventninger.
Goldmark Estates er et anerkjent selskap blant utbyggerne på øya. Mye på bakgrunn av hvordan de markedsfører og selger de forskjellige boligprosjektene. Hvordan velge de rette prosjektene kommer Osman Oran, den andre av de to gründerne også innpå.

Meld deg på nyhetsbrev

Nytt investerings prosjekt på Nord Kypros

Her kan du lese om et av de større investeringsprosjektene de nå selger «world wide». Prosjektet kalles Key West – her finner du en oversikt over de forskjellige leilighets typene i dette prosjektet.

PropertyNC Magasin

Det beste eiendomsmagasinet for Nord Kypros på nettet. PropertyNC  eiendomsmagasin vgir deg verdifull informasjon om salg og utleie av eiendom. Det dekker hele eiendomsmarkedet på Nord Kypros.

Ønsker du å lese hele magasinet, nedenfor finner du online versjonen.

Nord Kypros eiendom Propertync

Best Real Estate Agency and Best Sales Team North Cyprus 2019