Beste eiendomsmegler Nord Kypros 2019

Beste eiendomsmegler Nord Kypros 2019

Beste Eiendomsmegler Nord Kypros – det lurer alle eiendomskjøpere på hvem er. North Cyprus Property Awards arrangerer hvert 1 – 3 år. Det varier noe hvor lenge det er mellom hver kåring.  Beste Eiendomsmegler Nord Kypros + Beste salgsteam  var to kategorier Goldmark Estates stilte opp i på North Cyprus Property Awards 2019.

Første gangen var i 2008. Deretter har priser blitt delt ut i 2009, 2011, 2014, 2016 og nå etter 3 år i 2019. En kan melde seg på i 38 forskjellige kategorier. Selve bedømmelse-prosessen er omfattende og gjøres av 32 forskjellige fagpersoner fra inn og utland.  Kandidatene må lever inn skriftlig dokumentasjon på sitt arbeid, for deretter å gjennomgå en omfattende  muntlig spørre og eksaminering – prosess.

De siste årene har utdelingen av priser blitt markert  med en gallafest, med flott mat og underholdning på Cratos 5*hotell. Da samles bransjen og feirer seg selv med høy sminke- og gallafaktor.

I forbindelse med at den 5 gangen kåringen ble arrangert var Goldmark Estates påmeldt i 2 kategorier.  Disse var Beste eiendomsmegler Nord Kypros og beste salgsteam. Nervene var i helspenn før Goldmark Estates ble ropt opp og bedt om å komme opp på senen for å motta platinum prisen som best i sin kategori:

2019 Platinum winner

🏆 Best real estate agency North Cyprus 

( Beste eiendomsmegler firma Nord Kypros) 

2019 Platinum winner

🏆 Best salesteam North Cyprus 

( Beste salgs/ serviceteam (firma)  Nord Kypros) 

Prisvinnere i kategorien salg av Eiendom på Nord Kypros for eiendomsmeglere

Property Awards North Cyprus

Det var mange glade Goldmark’ere over å få en etterlengtet pris og påskjønnelse for hardt arbeid!

Det er stor stas å smykke seg med titlene. For oss i FeriehusMiddelhavet, var det en overraskende og svært morsom opplevelse. Å være beste salgsteam handler ikke om antall salg og omsetting, men om servicen en yter kunden, måten en jobber på mot internasjonale kunder med fremme av landet kultur etc. 

Vi er veldig takknemlige for å få lov til å være en del av et lokalt profesjonelt team, som i tillegg er medlem av det nasjonale eiendomsmeglerforbundet. Dette vil vi adressere mer i et senere blogginnlegg.

Siste halvår i forveien hadde vi i FeriehusMiddelhavet arbeidet intenst med messearrangementer sammen med Goldmark Estates. Å få et innblikk i arbeidet under selve konkurranse og godkjennings prosessen, samt å få delta på selve prisutdeling arrangementet var svært lærerikt. 

Goldmark Estates kontorer

Goldmark Estates har lokalkontor i Alsancak Kyrenia, i Iskele på Famagusta siden, i Istanbul og i løpet av 2019 åpner et nytt kontor i Ukraina. Med FeriehusMiddelhavet – GoldMarks Skandinaviske representant, som har kontor på Lørenskog utenfor Oslo,  har man nå et fungerende GoldlMark Estates kontor i det Skandinaviske markedet.

Kart med verden i gult og piler som viser hvor goldmark har solgt boliger til. Øverst emblem for beste eiendomsmegler. nederst flagg fra alle land kunder har kommet fra.

Property Awards prisen på Goldmark TV

Se innslag om Property Awards prisen på Goldmark TV hvor vi snakker om konkurransen og det at Goldmark Estates ble kåret til Beste eiendomsmegler Nord Kypros 2019: