Ta en kvalifisert beslutning

FeriehusMiddelhavets målsetting

FeriehusMiddelhavet og Goldmark Estates har et klar målsetting med vår samarbeid. Det er å sette deg i stand til å ta en trygg beslutning basert på god og utfyllende informasjon. 

Vi, i FeriehusMiddelhavet, har selv erfart at det å kjøpe bolig i utlandet er en stor avgjørelse.  Når du kjøper i et fremmed land må du være helt sikker på at du har gjort det rette valget.  Både med tanke på landet du kjøper i, og at du har funnet den rette eiendommen. I tillegg fører kjøpet med seg en betydelig økonomisk investering.

Vi formidler eiendom hovedsakelig på Nord Kypros, men også i andre deler av Middelhavet.  De skandinaviske behovene må forstås og koordineres med våre samardeidspartnere, kjenner det lokale markedet. 

Er du i markedet for å kjøpe feriebolig, vil vi gjøre vårt beste for å sette deg i stand til, å ta en god og kvalifisert beslutning.

Skandinaviske behov i et middelhavsland

Vi følger opp våre kunder for å sikre en positiv og god kjøpsprosess. Vi har vært igjennom flere kjøpsprosesser selv. Deretter har  etter det «holdt hånden til» og hjulpet boligkjøpere i markedet i flere år.  Vår erfaring er at mennesker er forskjellig, slik at det handler om å lytte til kundenes behov, fremskaffe informasjon i den forbindelse. 

I FeriehusMiddelhavet er vi opptatt av å gi objektive råd. Slik vil vi sørge for at du kan vurdere et bredt spekter av eiendommer, så du kan ta en kvalifisert beslutning.

 Det betyr at FeriehusMiddelhavets kunder vil nyte godt av vår personlige service, sammen med ekspertene lokalt. De som kjenner øya, kulturen og eiendoms markedet best.  

Skandinavisk representant for Goldmark Estates 

Vi valgte å inngå i et partnerskap samarbeid med det lokale eiendomsmegler firmaet Goldmark Estates. Goldmark Estates er drevet av universitets utdannede lokale personer med lang erfaring fra forskjellige deler av det Nord Kypriotiske eiendoms markedet. Firmaet er det raskest voksende på Nord Kypros med 2 lokalkontor,  med tillegg av kontor i Istanbul og i Kiev.

Goldmark Estates har erfaring fra det Skandinaviske, Europeiske, Tyrkiske, Russisktalende, Arabiske og Persiske kundemarkedet. Vi er en av de få i Skandinavia som formidler via et medlem i KTEB Nord Kypriotiske Eiendomsmeglerforening.  Gå inn på blogginnleggene å les hvilke fordeler det er for deg som kunde.

I 2019 ble firmaet kåret til det aller beste eiendomsmegler firma og det beste service/salgsteam på Nord Kypros.  Et resultat av hardt arbeid og noe vi er veldig stolt av.

Tilstedeværelse 24/7  i 365 dager pr. år. 

Konstant lokal tilstedeværelse i mange år fremover, sikrer samarbeidet FeriehusMiddelhavet har med Goldmark Estates eiendomsmegler. Våre kollegers lokale forankring er en stor fordel og en sikkerhetsfaktor, noe som gir en ekstra trygghet.

Du kan være trygg på at dette ikke er et fordyrende element som vil øke kjøpsprisen på den boligen du ønsker deg. Tvert imot kan den ekstra «pondusen» dette gir i markedet gi ekstra fordeler på flere forskjellige måter. Dette har vi allerede sett har kommet våre kunder til gode.

Kvalitet og standarder fra erfarne utbyggere

Fordi kvalitet, sikkerhet og trygghet er noe vi ønsker å gi våre kunder, har vi valgt ut de utbyggerne som er mest anerkjent – og som har vært lengst i markedet.

Dette gir oss (og våre kunder) en trygghet i at det de kjøper, er bygget med kvalitet, og ikke minst at utbygger «vil være der» i morgen også. Å kjøpe bolig via Goldmark Estates sikrer at eiendommene som tilbys bygges i en tidsriktig kvalitet. 

Gjeldende lovverk, standarder, lovpålagte krav og foretrukne modeller er forskjellig fra land til land. Dette er ikke noe unntak for Nord Kypros og Middelhavet. Det vil være en god del andre standarder og f.eks andre måter for å skrive arealmål enn det vi er vant til fra Norge og Skandinavia.

Attraktiv beliggenhet og er gode investeringsobjekt tilbys fra hele den nordlige delen av øya. Vi viser ikke kun fra et enkelt lokalt områder, fordi Goldmark Estates har forbindelse med alle utbyggere. Vi tilbyr nybygg fra de beste utbyggerne, som har vært minst 10 år, flere mer enn 30 år, i markedet.

Pine-valley-blue-townhouses-esentepe-north-cyprus-nord-kypros

I tillegg til nye eiendomsprosjekter, tilbyr vi igjennom vår lokale partner Goldmark Estates en stor portefølje brukte boliger. 

Når du kjøper din feriebolig via FeriehusMiddelhavet og Goldmark Estates, kan du være trygg på at alle boligkjøpene er forsikret igjennom det nasjonale Nord Kypriotiske Eiendomsmegler Forbundet KTEB. Forsikringen dekker inntil € 100.000 ved eventuelle forretnings feil.

Ta kontakt ved spørsmål. Vi anbefaler i tillegg at du leser vår side med informasjon om Kjøpsprosessen  A-Å,   

Vi tilbyr skreddersydde visningsturer

Vi tilbyr kun skreddersydde visningsturer, det betyr at kunden reiser når det passer for dem og at opplegget er individuelt tilpasset. Du betaler flybillett, vi henter på flyplassen og innlosjerer for Goldmarks regning. 

Les og se bilder på eiendoms bloggen fra en visningstur her.  Da er fokus på det å se, kjenne og vurdere.  

 Vi anbefaler alle våre kunder å ta seg god tid, gjerne sette av noen dager ekstra, slik at man kan oppleve litt av alt det øya har å tilby av kultur, restauranter og bade i det krystallklare vannet.

FeriehusMiddelhavet hjelper deg hele veien, til helt over målstreken

Kjøper du din feriebolig gjennom FeriehusMiddelhavet, er ikke vår jobb ferdig når kontrakten er signert. Vi kan hjelpe deg med alt fra valg av møbler, til såkalte «etter markeds tjenester». For boligeiere i et annet land, vil de fleste ha behov for noen former for etter-service.

Dette kan inkluderer møblering, renhold, vedlikehold, administrasjon av utleie, betaling av lokale regninger eller andre ting, spør oss om disse tingene. 

Dette kan også være eiendomsforvaltning og oppfølging av din bolig når du ikke selv er  til stede. Hjelp med å finne f.eks. håndverkere hvis du ønsker å få noe gjort, vedlikeholdsavtaler, utleie service med mer.

Vi har selv kjøpt vårt eget ferieparadis på Nord Kypros og kan anbefale dette på det sterkeste. Derfor vet vi hvor viktig det er å bli ivaretatt og hjulpet når spørsmål og uklarheter oppstår. Dette har gitt oss god kjennskap og erfaring med kjøpsprosessen, noe som kommer godt med når vi bistår andre som ønsker å kjøpe seg en feriebolig på Nord Kypros.

Turist blogg med Nord Kypros informasjon her

 

error: Content is protected !!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!