Ta en kvalifisert beslutning

Send oss en melding

FeriehusMiddelhavet og Goldmark Estates ‘s mål;
sette deg istand til å ta en kvalifisert beslutning

FeriehusMiddelhavet og Goldmark Estates har et mål med vår samarbeid. Sette kundene best i stand til å ta en kvalifisert beslutning. Vi i FeriehusMiddelhavet har selv erfart at det å kjøpe bolig i utlandet er en stor avgjørelse.  Når du kjøper i et fremmed land må du være helt sikker på at du har gjort det rette valget.  Både med tanke på landet du kjøper i, og at du har funnet den rette eiendommen. I tillegg fører ofte kjøpet med seg en betydelig økonomisk investering. I FeriehusMiddelhavet er vi opptatt av å gi objektive råd. Slik vil vi sørge for at du kan vurdere et bredt spekter av eiendommer, så du kan ta en kvalifisert beslutning.

Skandinaviske behov i et Middelhavsland

Vi formidler eiendom hovedsakelig på Nord Kypros, men også i andre deler av Middelhavet.  De skandinaviske behovene må forstås og koordineres med våre partnere som, kjenner det lokale markedet.  Vi følger opp våre kunder for å sikre en positiv og god kjøpsprosess. Vi har vært igjennom en kjøpsprosess selv og har etter det «holdt hånden til” og hjulpet boligkjøpere i markedet i flere år. Vårt motto er «Et trygt og sikkert boligkjøp ved Middelhavet». Det betyr at våre kunder vil nyte godt av vår personlige service. Den faglige kompetansen og et solid støttenettverk  lokalt sikrer våre lokale representanter.

Skandinavisk partner av Goldmark Estates

Derfor har vi valgt å inngå i et partnerskap samarbeid med det lokale uavhengige eiendomsmeglerfirmaet Goldmark Estates. Dette er drevet av universitets utdannede lokale personer med lang erfaring fra forskjellige deler av det Nord Kypriotiske eiendoms markedet. Firmaet er det raskest voksende på Nord Kypros med 2 lokalkontorer og med tillegg av kontor i Istanbul og i Kiev. Goldmark Estates har erfaring fra det Skandinaviske, Europeiske, Tyrkiske, Russisktalende, Arabiske og Persiske kundemarkedet. Vi er en av de få i Skandinavia som formidler via et medlem i KTEB Nord Kypriotiske Eiendomsmeglerforening. I 2019 ble firmaet kåret til det aller beste eiendomsmeglerfirmaet på Nord Kypros. Begge deler er en fordel for kundene og vi er veldig stolte av dette.

Som Skandinavisk partner av det største eiendomsmeglerfirmaet på Nord Kypros, sikrer det en konstant lokal tilstedeværelse i mange år fremover. Våre kollegers lokale forankring er en stor fordel og en sikkerhetsfaktor, som gir deg som kunde en ekstra trygghet. Du kan være trygg på at dette ikke er et fordyrende element som vil øke kjøpsprisen på den boligen du ønsker deg. Tvert imot kan den ekstra “pondusen” dette gir i markedet gi ekstra fordeler på flere forskjellige måter. Dette har vi allerede sett har kommet våre kunder tilgode.

Kvalitet, trygghet og flotte boliger med kvalitets utbyggere

Fordi kvalitet, sikkerhet og trygghet er noe vi ønsker å gi våre kunder, har vi valgt ut de utbyggerne som er mest anerkjent – og som har vært lengst i markedet. Dette gir oss (og våre kunder) en trygghet i at det de kjøper, er bygget med kvalitet, og ikke minst at utbygger «vil være der» i morgen også. Å kjøpe bolig gjennom FeriehusMiddelhavet sikrer at eiendommene som tilbys bygges i en tidsriktig kvalitet. De har en attraktiv beliggenhet og er gode investeringsobjekt med heftelsefrie skjøter. Vi tilbyr nybygg fra de beste utviklerne, som alle har minst 10 års erfaring (flere over 30!).  Når det gjelder spørsmål om forhold rundt usikkerhets faktorer, i forbindelse med kjøpssprosessen  Les mer her 

Dette gjelder prosjekt- og byggeledelse, men de er også meritterte og har gode referanser når det gjelder oppfølging av sine kjøpere etter overtakelse.  De hjelper deg med oppfølging du, som kjøper boende i et annet land, måtte ha behov for av etter-service på ditt boligkjøp. Dette kan  inkluderer møblering, renhold, vedlikehold, administrasjon av utleie, betaling av lokale regninger eller andre ting. I tillegg til nye eiendomsprosjekter, tilbyr vi igjennom vår lokale partner Goldmark Estates en stor portefølje brukte boliger.

Når du kjøper din feriebolig via FeriehusMiddelhavet og Goldmark Estates, kan du være trygg på at alle våre våre kunder er forsikret igjennom det nasjonale Nord Kypriotiske Eiendomsmegler Forbundet. Forsikringen dekker inntil € 100.000 ved eventuelle forretnings feil.

FeriehusMiddelhavet hjelper deg å sikre din investering

Kjøper du din feriebolig gjennom FeriehusMiddelhavet, er ikke vår jobb ferdig når kontrakten er signert. Vi kan hjelpe deg med alt fra valg av møbler, til såkalte “etter markeds tjenester”. Dette kan være eiendomsforvaltning og oppfølging av din bolig når du ikke selv er  til stede. Hjelp med å finne f.eks. håndverkere hvis du ønsker å få noe gjort, vedlikeholdsavtaler, utleie service med mer.

En toetasjes uferdig bygning i murpuss.
Underveis i bygge prosessen av vår egen ferieparadis drøm.

Vi har selv kjøpt vårt eget ferieparadis på Nord Kypros og kan anbefale dette på det sterkeste. Derfor vet vi hvor viktig det er å bli ivaretatt og hjulpet når spørsmål og uklarheter oppstår. Dette har gitt oss god kjennskap og erfaring med kjøpsprosessen, noe som kommer godt med når vi bistår andre som ønsker å kjøpe seg en feriebolig på Nord Kypros. Vi har skrevet bloggpost om byggeprosessen og mer fra vårt ferieparadis på utleie siden her.

Et hvitkalket hus med blåe vinduslemmer, med en støttemur i front med lokale kypriotiske kalkstener. Fylt opp med rød kypriotiske jord, diverse plante og oliven stammer.
Det ferdige resultatet ble veldig flott. Vår leilighet er i andre etasje på høyre ende, med blå vinduslemmer, balkong i front og pergola på takterrassen.

Vi tilbyr skreddersydde visningsturer

Vi tilbyr kun skreddersydde visningsturer, det betyr at kunden reiser når det passer for dem og at opplegget er individuelt tilpasset. En organisert visningstur går normalt over 3 dager. Vi henter på flyplassen, sørger for overnatting i en av våre visnings leiligheter, og organiserer visning av aktuelle leiligheter/hus. Om det er ønskelig arrangerer vi et kostnadsfritt møte med en advokat. Advokaten vil da kunne svare deg på juridiske, skatte- og sikkerhetsmessige spørsmål vedrørende boligkjøp.  Vi anbefaler alle våre kunder å ta seg god tid, gjerne sette av noen dager ekstra, slik at man kan oppleve litt av alt det øya har å tilby av kultur, restauranter og bade i det krystallklare vannet.

error: Content is protected !!