Nord Kypros Eiendom
blogg

Hjemme-kontor i ferieboligen​

Hjemmekontor i ferieboligen? Det sterke tegn på at en vil se en økning i antall solgte ferieboliger rundt Middelhavet. Årsaken skal være arbeidsgivere som er åpne for å ha ansatte mer på hjemmekontor og mulighet for lengre opphold i utlandet.

LES MER »

Investere i eiendom utenlands – 10 gode grunner for Nord Kypros

Går du med planer om å investere i eiendom utenlands – kanskje ved Middelhavet? Da håper jeg du har fått med deg at Nord Kypros er det nye hotspot-området for investeringer i denne regionen. Spesielt attraktivt er Nord Kypros for de som søker et mer genuint Middelhavsland, hvor trustifiseringen ikke er dominerende.

LES MER »

Kjøpe eiendom på Nord Kypros – hør advokatens råd

Kjøpe eiendom på på Nord Kypros er noe de færreste av oss gjør mange ganger. Det er mange spørsmål og mye en lurer på om selve kjøpsprosessen. Det jobbes for at det juridiske arbeidet på Nord Kypros skal holde høy internasjonal standard. Hør intervju med en erfaren advokat.

LES MER »
Nord Kypros eiendom Propertync med artikkel og bilde av Erman Esentuna.

Nord Kypros eiendom Propertync Magasin med Goldmark Estates

Nord Kypros eiendom Propertync Magasin, “tar pulsen” på eiendoms markedet på Nord Kypros. I april nummeret 2021 vier Magasinet 12 sider til Goldmark Estates. Dette er stas for oss i FeriehusMiddelhavet som er skandinavisk representant for Eiendomsmegler firmaet Goldmark Estates.

LES MER »

Kategorier

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Værprognose Kyrenia

Facebook

YOUTUBE canal

Click to translate webpage »
error: Content is protected !!

Kontakt oss for mer informasjon om feriebolig på Nord Kypros

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få nyheter og tips om eiendomsmarkedet på Nord Kypros