Terra boliganlegg - fysisk og digital lansering.

Terra Alsancak leilighets anlegg lansering

Terra Alsancak leilighets anlegg fysiske og digitale lansering ble isenesatt av utbyggerne som har gitt oss Milos Park,    Escape Beach Homes,    Kibris Townhouses,   Gave coffeeshop  og Natura.

Lørdag 6. november 2021 ble det nye prosjekt TERRA lansert.  Både fysisk og via den digitale plattformen VENUS på tomten i Alsancak Kyrenia Nord Kypros. 

Dette arrangementet var det svært viktig for FeriehusMiddelhavet å stille på. Vi mener at utbyggeren er en av markedets beste, trolig den beste. Samtidig er Alsancak-området  rett vest for Kyrenia sentrum den optimale helårs feriedestinasjon. Nord Kypros er et lite land, med et gjennomsiktig samfunn.

I byggebransjen kjenner de fleste aktørene hverandre.

Forundringen var til å ta og føle på over pre-launch markedsføringen av Terra Alsancak leilighets anlegg. FeriehusMiddelhavet digger dette, fordi vi vet at her er det ikke bare show. 

Kvalitet og atmosfære

Utbyggeren leverer kvalitet til siste «malingsstrøk» og har tidligere forskjønnet tilværelsen for familier og lokalsamfunn.  For ikke å snakke om de herlige frokostene og de hyggelige kveldene på Gave (Coffeeshop).

Alle bolig prosjektene har vært raskt utsolgte fra utbygger og de er alle høyt premierte. Prosjektene ligger godt over normal Nord Kypriotisk byggestandard og er med på å heve nivået blant de andre utbyggerne.

Nybygget bro over ravinedalen

I forbindelse med klargjøringen av Terra-prosjektet fikk grunnleggeren og CEO Cagatay Özbirim bygget en bro. Broen går over den smale ravinedalen, som går fra fjellene og nedover mot havet.

En stor, bred og flott veibro med fortau og gatelys gjør tilkomsten lett til og fra Kibris Townhouses,  Gave coffeeshop og Natura beliggende nærmere havet. Det er ca 800 meter ned dit og ca 1 km til hovedveien.

Det skal ha tatt ca. 3 måneder å bygge broen, det er også langt raskere en normal byggetid i landet. Antakelig raskere en i de fleste land rundt Middelhavet. Se på kvaliteten av veien og broen, som begge er over normal Nord Kypros standard.

Dronebildet er tatt i retning vest mot Lapta og Karsiyaka og viser veien, broen og tomten. Tomten til Terra Alsancak leilighetsanlegg, er beliggende på det åpne området med hvite flaggene. 

3 km. videre opp i i fjellene ligger Gillham vingård og hotell. Dette er Nord Kypros eneste vingård. 

Meld deg på nyhetsbrev

Alsancak området er stedet å bo for de,
som vil ha nærhet til strender, fjellene og alt av fornøyelser.

På bildet sees Mr. Cagatay Özbirim (dress og slips) omkranset av Erman Esentuna og Osman Oran og resten av Goldmark Estates teamet.  

Phygialt = fysisk + digitalt arrangement

 I det gjestene ankom Terra Alsancak leilighets anlegg arrangementet gikk velkomstvideoen til CEO Çağatay Özbirim på storskjermen.

Under lanseringen var det organisert på tomten som et arrangementsrom.  Installasjonene som ble opprettet i området gjorde det mulig for gjestene å oppleve TERRA-prosjektet.  På denne måten ble arrangementet phygitalt, det vil si både fysisk og digitalt integrert.

Med phygital  menes bruke teknologi for å bygge bro mellom den digitale verden og den fysiske verden med det formål å gi brukeren en unik interaktiv opplevelse.

En lokal familiebedrift

Bildet av familien Özbirim er fra artikkel i HarberKibris.com 09.11.2021 trykk på bildet for å gå til artikkelen.

Familien Özbirim jobber alle i firmaet, er født og oppvokst i området. Sønnen Harper Özbirim er utviklings- og markedsdirektør , samt prosjektleder. Han forteller til Harber Kibris, den største av avisene på Nord Kypros om fødselen av TERRA-prosjektet. 

Alt ble planlagt med stor omhu, og tok hensyn til bevisstheten rundt de nye behovene til boarealer pga pandemien. Det tror vi på, da vi kjenner Harpers flotte kvaliteter. I dette prosjektet så her har ingen ting vært overlatt til tilfeldighetene

TERRA - født ut av Corona pandemien

«Den visuelle visjon om  Terra, sett på som prosessen der den ble skapt, dukket opp i en tid da det var store usikkerhetsmomenter, stor fortvilelse og livene til mange av oss ble snudd på hodet. Derfor var det både utfordrende og motiverende for oss å produsere et prosjekt på et så ekstraordinært tidspunkt, både for designteamet og familien vår.

Gjestene rundt på arrangements området med speilene, adoberommet, maquis-utvalgene, natursteinene, vann- og jordinstallasjonen, som er det første av installasjonsområdene spesielt laget for arrangementet.

Adobehusene dannet en form av 2 halvsirkler overfor hverandre. Dette var på tomten i Alsancak hvor Terra Alsancak leilighets anlegg skal bygges. Alt var inspirert av prosjektkonseptet og en spesiell musikk ble komponert.

Prosjektets arkitektoniske, interiør-arkitektur, landskapskonsept og 3D-animasjonen av prosjektet ble overført til gjestene med videovisninger på LED-skjermer.

Meld deg på nyhetsbrev

Varierte bolig størreleser på Terra

Det skal bygges totalt 77 boliger i TERRA, bestående av 1+1, 2+1, 3+1 boliger, hvorav 3 er 4-roms villaer med frittliggende bassenger. Boligene i første etasje har egne private hager, mens boligene i første etasje har egne takterrasser.

Det vil også være en tomt av høy kvalitet med rike sosiale aktivitetsområder sammen med treningsrom, jacuzzi, barne- og voksenbasseng.

Se artikkelen i Harber Kibris online nyhetskanal her⇒ 

Se 3D-film fra anlegget på Feriehusmiddelhavets Youtube kanal her ⇒   eller bare trykk på bildet under.

Er du på jakt etter en bolig ved Middelhavet, på Kypros? Og lurer på hva som er til salgs? Ta en titt på hele utvalget fra  eiendomsmegler Goldmark Estates her ⇒

Vi har samlet alt mange lurer på ved en kjøpsprosess. Les mer om temaet her ⇒

Goldmark Estates eiendomsmegler hovedkontor ligger i Alsancak. Via FeriehusMiddelhavet tilbys det bredeste utvalget til det nordiske markedet, med tillegg av å være medlem av det Nord Kypriotiske eiendomsmeglerforbund.  I 2019 ble Goldmark Estates kåret til den beste eiendomsmegleren ⇒   i markedet.