Prosjektlansering i Famagustabukten av en resort med en helt spesiell utforming

Eiendomsmegler Goldmark Estates Ltd. kan via sine lokale meglere og utenlandske agenter, tilby et prosjektert ferieboliganlegg med en spesiell og spektakulær utforming. 

Iskele Long Beach vil få sitt eget Venezia med vann, kanaler og båter. Republikken Venezia styrte Kypros fra 1489-1570, så kanskje inspirasjonen kommer derifra?

Denne flotte leilighetsresorten inspirert av Venezia og kanalene, har en gunstig beliggenhet i Ötüken, mellom Yenibogazici og Long Beach Iskele i Famagustabukten. 

Dette gigantiske prosjektet vil ferdigstilt bestå av 800 enheter. Byggingen vil foregå i 3 faser. Du kan velge i mellom studio leilighet, 1 soveroms leilighet 1+1, og 2 soveroms leilighet 2+1.

Ta kontakt for for ferdigstillings dato og for gunstige rentefrie betalingsplaner på opptil 7 år. 

Fra Lørdag 9. juli tilbyr vi  spesialpriser i forbindelse med lanseringen ( en begrenset periode). TA KONTAKT Mobil +47 975 32 930  /  +47 930 33 940 

Long Beach Iskele - "Best beachfront property investments world wide"

Er du i markedet for å realisere drømmer og  investere i fremtiden, er Long Beach Iskele området svært gunstig. 

Beste eiendoms investering 2021 tett på strandområder, ble Long Beach Iskele Nord Kypros i følge Forbes Magazin. Fakta som la grunnlaget for konklusjonen fremkommer i rapporten i Live and Invest Overseas ‘Global Property Survey 2021’. En årlig undersøkelse som ser på kostnadene ved en beachfront ( strand nær)  investering – «verden rundt»! 

Vi skriver nå 2022, situasjonen er den samme når det gjelder en særdeles gunstig lokalisasjon til markedets laveste priser og kostnader. 

Meld deg på nyhetsbrev

Resort med et stort utvalg fasiliteter og tilbud til feriehus eiere og leiegjester

Fasiliteter på stedet:

 • Gondolkanalen  400  meter lang ,
 • 500 m² svømmebasseng, barnebasseng, 
 • Innendørs basseng, 
 • SPA-senter, 
 • treningsstudio, 
 • vannpark, 
 • Massasjerom, 
 • Badstue, tyrkisk bad, 
 • 5 forskjellige Konstepte-restauranter,
 •  Kjøpesenter , 
 • Åpen / dekket parkeringsplass og mange flere funksjoner i dette prosjektet. 

Location, location, location

Plassering:

 • 5 minutter til stranden (1 500 m.)
 • 5-10 minutter til Long Beach med strandklubber,  restauranter, barnetivoli og 9 hulls golfbane ( under arbeid)
 • 10 minutter til Iskele landsby
 • 30 minutter til Bafra Tourism Region,
 • 14 minutter til Salamis antikke byruiner,
 • 17 minutter til Famagusta State Hospital,
 •  20 minutter  shopping og restauranter i Famagusta sentrum,
 • 49 minutter til Ercan flyplass,
 • 50 minutter til Korineum 18. hulls int. golfbane
 • 70 minutter til sentrum av Kyrenia,
 • 60 minutter til Nicosia by.
 • 60 minutter til Ayia Napa
Badegjester på en sandstrand, skifter i ly av parasoller og en cabana. Turkisvann ved Bogaz Famagusta Nord Kypros.

Glad i deilig strandliv?
I Famagusta bukten ligger det beste strandområdet

Famagusta by, på Nord Kypros er et myteomspunnet sted, pga spøkelsesbyen Varosha / Maras.  Famagustabukten rummer flere kommuner og landsbyer. Disse er bla. Famagusta by, Yeni Bogazici, Ötüken, Long Beach, Iskele, Bogaz fiskelandsby og Bafra turistområde. Alle stedene ligger på sørsiden av Besparmak fjellene.

Famagusta heter Gazimagusa på tyrkisk.  Området er velkjent for strender som er flotte, finkornet og langgrunne. Vannet rundt hele øya er rent og krystallklart. I tillegg er badesesongen på Kypros er den lengste i  Middelhavsområde. 

Famagusta området ble tidlig et attraktivt reisemål for jet-settere. I turismens barndom på 60- og 70-tallet var det til Famagusta de kjente og rike dro til. Her lå det glamorøse feriehotell som perler på en snor. I tillegg eide Sopia Loren og Elisabeth Taylor hver sin villa.

Avstanden til flyplassene varierer fra hvor en bor. Fra Long Beach er det ca. 45 min. til Ercan Flyplass. Til Larnaca Internasjonale Flyplass på den Gresk-Kypriotiske siden, tar det ca. 1 time og  10 minutter.

Nytt Goldmark Estates kontor i Alsancak

Lederne av Goldmark Estates er godt utdannet og godt etablerte, med mer enn 20 års erfaring i markedet. Goldmark er den raskest voksende lokale eiendomsmegleren på Nord Kypros med en dybde kunnskap om alle små og store aktører i markedet.

Kunnskap er viktig for de lokale meglere fordelt på  fire avdelingskontor, samt for alle formidlere som hjelper skandinaver og andre utenlandske som søker en feriebolig. Pr i dag betjenes 2 kontorer på Nord Kypros,  med tillegg av Ukraina og  Istanbul.

Medlem av eiendomsmegler forbundet + kåret til beste eiendomsmegler 2019

På Kypros er det mer enn 900 eiendomsbedrifter eller privatpersoner som formidler / selger eiendom. De fleste som selger i Skandinavia er ikke medlemmer eller jobber sammen med et lokalt juridisk registrert firma. Lokal forankring og kontinuitet er viktig, derfor samarbeider FeriehusMiddelhavet med Goldmark Estates Ltd.

Goldmark Estates er en lokal eiendomsmegler,  og ble i 2019 kåret til   beste eiendomsmegler på Nord Kypros + beste salgsteam.   I tillegg er Goldmark Estates medlem av KKTB  (Nord Kypriotiske Eiendomsmeglerforbund) KKTB  er forkortelsen av North Cyprus Estate Agents Association på Tyrkisk.

Som medlem av KKTB gjør det at kundene er forsikret for inntil € 100 000 ved forretningsfeil. Det kan lønne seg å kjenne firmaet en skal kjøpe eiendom igjennom, spesielt i et fremmed land.

En Personlig online eiendoms visning er nyttig for å hjelpe deg med å lære mer om et prosjekt og en bolig på en praktisk måte. Det er selvfølgelig alltid anbefale at man besøker prosjektet og boligen personlig dersom det er praktisk mulig. Sammen våre kollegaer i Goldmark Estates jobber vi bare med seriøse utbyggere, og som gjør det mulig å formidle boliger etter en Personlig online visnings. Dette er en tjeneste tilpasset, da det for mange ikke er mulig å reise til Kypros akkurat nå. For enkelte fungerer denne løsningen svært godt.