Nord Kypros Best Beachfront property 2021 eiendoms investering "world wide"

Beste eiendoms investering 2021 ifølge Forbes

Beste eiendoms investering 2021 ved stranden, ble Nord Kypros. Dette fremkommer av rapporten i Live and Invest Overseas ‘Global Property Survey 2021’. En årlig undersøkelse som ser på kostnadene ved en slik investering – «verden rundt»!

Rapporten er publisert i anerkjente Forbes, det som gjør det litt spesielt – og ikke minst viser hvor unikt det er at Nord Kypros topper listen som beste eiendomsinvestering 2021 – i en undersøkelse som i hovedsak retter seg mot Amerikanere!  Nord Kypros er i godt selskap i kåring med Mexico, Belize, Colombia og Brazil.

Resort anlegg som ligger

Hva er kriteriene i undersøkelsen:

For å kåre den beste eiendoms investering 2021, sammenligner kostnaden ved å investere i en:

 • to roms leilighet med 2 bad
 • leiligheten må være på mellom 70 og 100 kvadratmeter
 • beliggenheten må være i nærhet til stranden, på et område hvor det vil være sannsynlig at utlendinger vil kjøpe

Undersøkelsen er for deg som drømmer om å trekke deg tilbake til stranden for en pensjonisttilværelse under solen, eller du som ønsker å investere i en feriebolig for familien.

Alle de 5 alternativene er også vurdert som meget gunstige for den som ønsker å investere, slik at du og din familie kan benytte boligen når dere ønsker, resten av tiden kan den leies ut og generere en ekstra inntekt  i lokal valuta når du ikke er der selv.

For boliger som fyller kriteriene i undersøkelsen

Her finner du et utvalg

Meld deg på nyhetsbrev

Derfor skal du velge Nord Kypros

Vi kommer snart til  resultatet fra Live and Invest Overseas ‘Global Property Survey 2021, og hvorfor de har kåret Nord Kypros til den beste eiendoms investering 2021 nær stranden!

Men aller først ønsker vi å dele noen av våre egne argumenter for hvorfor man bør velge Nord Kypros:

 • Øya Kypros ligger helt øst i  Middelhavet.  Direkte flyturen fra Oslo, Norge er på litt over 4 timer.
 • Strendene på Nord Kypros er blant de beste du finner i hele verden, og vannet er flere år på rad blitt kåret til det beste og reneste i Middelhavet
 • Kriminalitet er nesten ikke eksisterende – du vil alltid føle deg trygg på Nord Kypros
 • Klimaet – noe av det beste du får i hele Europa
 • Godt utbygget turløype system over hele øya
 • En legendarisk solnedgang på nordkysten
 • Tørr og varm Middelhav sommer fra tidlig mai til begynnelsen av november
 • Temperaturen om i den kalde årstiden kommer sjelden under 16-17 grader på dagtid dvs. som en en normal til litt kaldere sommer i store deler av Skandinavia 
 • Det private helsevesenet holder svært høy kvalitet, de tilbyr alle tjenester – til en brøkdel av prisen i Skandinavia.
 • Sist, men ikke minst – meget gunstige priser på eiendom!
 • Forbes er enige med oss – Nord Kypros er et fantastisk og ikke minst vakkert sted!

Enda ikke overbevist?

Beste eiendomsinvestering 2021

Så til resultatene av selve undersøkelsen,  «fritt oversatt» til norsk.

#1: Iskele, Northern Cyprus

Nord Kypros, som ligger i Middelhavet mellom Europa og Tyrkia, er kanskje ikke øverst på de flestes liste når man tenker «Middelhavs land», men denne tidligere britiske kolonien har mye å tilby. Dette er det beste av Middelhavet til en brøkdel av kostnadene ved å leve «Middelhavs liv» andre steder.

Nord Kypros er også et trygt og imøtekommende land med godt utviklet turist infrastruktur, inkludert flotte europeiske restauranter, nattklubber, kasinoer og luksushoteller, alt rimeligere enn sine «kolleger» i Frankrike eller Italia.

Lave investerings- og eie kostnader

I tillegg til de lave kostnadene for alt, er en av hovedattraksjonene strendene og havet. Det er mulig å kjøpe en leilighet med havutsikt med direkte tilgang til stranden for så lite som $ 75 000 til gjeldende valutakurser (eiendom på Nord Kypros omsettes i britiske pund).

Det er også mulig å kjøpe med finansiering av utviklere, noe som betyr lave kapitalkrav på forhånd.

Se spesifikt ved Iskele, i Famagusta bukten på østkysten. Denne regionen er kjent for de fineste og lengste strendene på hele Kypros, i tillegg til sine sjømat spesialiteter. Her kan du gjøre den beste eiendomsinvestering 2021!

Ferieliv eller pensjonstilværelse på Nord Kypros vil bety et liv utenfor de mer tradisjonelle feriestedene i Europa og Amerika.

Hvis du er ute etter et eventyr på dette stadiet av livet ditt, bør Nord-Kypros være på toppen av liste.  For pensjonsbudsjettet ditt kan du kjøpe deg en luksuriøs livsstandard på en av verdens vakreste kyststrøk.

2 - 5 plass i kåringen

Hvilke var de andre stedene, vi har ikke glemt de.

Andre plass: Santa Marta, Colombia
Romantiske Santa Marta er den eldste byen i Colombia, og er omgitt av vakre strender og den majestetiske fjellrekken Sierra Nevada de Santa Marta

Tredje plass: Fortaleza, Brazil
Fortaleza er hovedstad og en kommune i delstaten Ceará i nordøstregionen av Brasil. Fortalezas historie går tilbake til 1649, da nederlenderne bygde festningen Schoonenbosch på stedet.

Fjerde plass: Mazatlán, Mexico
Dette er et badested. Det er en livlig, romantisk by. Uansett hva du ser etter på en meksikansk ferie, står det på menyen i Mazatlan.

Femte plass: Ambergris Caye, Belize
Ambergris Caye befinner seg i et yndet ferieområde: Nok tilbud til å gjøre det spennende, men samtidig ikke så utbygd at du snubler i beina på turister iført badesko. En øy som er omkranset av hvite sandstrender.

I Generelle fakta Nord Kypros er flagget, hvit med rød halvmåne, stjerne og en rød line på topp og bunnen. På flaggstang mot blå kypriotisk himmel.

Nord Kypros det glemte paradis