Nord Kypros rimeligste investerings land 2024 ifølge Forbes

Nord Kypros rimeligste investerings land 2024- igjen ifølge det anerkjente amerikanske magasinet Forbes. Forbes journalist, med flere tiårs erfaring, poengterer at på Nord Kypros får en mest for pengene.

Kathleen Peddicord har bodd og investert i utlandet i mer enn 30 år og skriver på
Forbes Magasin. Denne gangen skriver hun om «5 rimelige steder å kjøpe eiendom i utlandet i 2024».  

Videre skriver hun: «Høye priser, høy boliglåns rente og synkende tilbud… Potensielle boligkjøpere i USA står overfor en nesten umulig situasjon, og boligsalget lider som et resultat. De er på det laveste nivået på 13 år.»

Da blir hennes anbefaling: «Isteden for å vente på et frossent marked tiner, bør de som er interessert i å kjøpe eiendom for livsstil eller investering, se utover grensene til USA. Til der hvor de beste tilbudene finnes.»

Nederst i dette blogginnlegget finner du link til Forbes og deres artikkel i sin helhet.

«Som utgiver av Live And Invest Overseas» skrive Peddicord videre «Jeg har anbefalt utenlandske eiendomsinvesteringer til leserne mine i tre tiår, men rådene mine er riktigere i dag enn de noen gang har vært.

Over hele verden er det dynamiske markeder som ønsker utenlandske investeringer velkommen. Til og med oppmuntrer dem i noen tilfeller, ved å tilby bosted og andre fordeler i bytte mot investeringer over visse økonomiske terskler.

Dette er steder som tilbyr utrolig verdi til rimelige priser – spesielt sammenlignet med USA, hvor median pris per kvadratmeter er høy på $2 210.»

Rimelige Nord Kypros
gir deg alt til
nær halv pris,
sett i forhold til i USA

Forbes journalistiske bidragsyter oppsummerer «Her gir jeg mine forslag til hvor du kan kjøpe rimelig eiendom i utlandet i 2024.

For å fremheve besparelsene som tilbys, sammenligner jeg kostnaden for en 100 kvadratmeter stor bolig på hvert sted med kostnaden for en eiendom av samme størrelse i USA ($221 000) ved å bruke gjennomsnittspris per kvadratmeter. Dette er basis for anslagene mine.»

Nord-Kypros med 47 % besparelse i forhold til USA

Øverst på listen over rimelige land troner Nord Kypros. Dette overrasker ikke en representant i Skandinavia for Goldmark Estates Eiendomsmegler på Nord Kypros.

I Forbs artikkelen beskrives Nord Kypros videre:

«Gjennomsnittlig kostnad per kvadratfot: $118. Dette gir en estimert kostnad for en 100 kvadratmeter stor leilighet: $118 000.

Nord-Kypros er en øynasjon i det østlige Middelhavet. Det er kjent for sine lange sandstrender, rikelig med solskinn, utmerket mat og vennlige lokalbefolkningen.

Historiske spenninger mellom nord og sør på Kypros, har gjort at turisme og utvikling inntil nylig har vært fokusert på sør. I dag er forholdet avslappet, og det er «business as usual» på begge sider av grensen.»

Nord Kypros på vei mot en turisme boom

«Dette skaper en mulighet, for eiendomsinvestorer og privat personer som ønsker å kjøpe bolig i utlandet, fordi prisene er rimeligere på Nord-Kypros.

De siste års utvikling viser at det går mot en turismeboom, med nye hotell som åpner opp med kasinoer, golfbaner og luksuriøse marinaer. Verden har endelig «fått lov til å oppdage Nord Kypros» og verdsette stedets appell.

Foreløpig er eiendom på Nord-Kypros fantastisk rimelig. De beste tilbudene er i prosjekter under bygging.  Her kan en finne de beste eiendommene til de beste prisene,» står det om Nord Kypros. Snakk med oss om prosjekterte boliger, ta kontakt >>>>

5 rimelige land for eiendoms investering 2024

De 5 rimeligste land å investere i for 2024, sammen med antatt besparelse: 

  1. Nord Kypros med en besparelse på 47%
  2. Brasil med en besparelse på 37%
  3. Colombia med en besparelse på 34%
  4. Montenegro med en besparelse på 32%
  5. Hellas med en besparelse på 23%

 Alle besparelsene er sett i forhold til det amerikanske markedet. Dette blogg innlegget er oversatt fra engelsk til norsk med noen kommentarer. Les artikkelen i Forbes i sin helhet her >>> 

Terra boliganlegg i Alsancak, Kyrenia 10 min. kjøring fra sentrum.