Om oss - Feriehus Middelhavet

Hvem er vi?

FeriehusMiddelhavet består av  Monica Ottesen Oseberg og Kjell Erik Oseberg. Vi formidler / rådfører ved kjøp av eiendom ved Middelhavet, hovedsakelig på Nord Kypros.

Bilde av tre personer fra Goldmark Estates inne i en mobiltelefon.

Nord Kypros

Nord Kypros er en nyere favoritt for norske feriehuseiere. En uoppdaget juvel av et paradis innerst i Middelhavet.

Naturen, klimaet og prisnivået på denne deilige øya, gjorde at vi valgte Kyrenia-området for vårt private ferieparadis. På det tidspunktet hadde vi tilbrakt mange fine år i hyggelige og vakre Altea på Costa Blanca i Spania.

Etter det har vi «holdt hånden til» og hjulpet boligkjøpere i flere år. Vi samarbeid alltid med lokalt baserte firmaer, som jobber med integritet, solid kunnskap om hele markedet, og som kan vise til kontinuitet over tid. 

Goldmark Estates

Samarbeidet mellom FeriehusMiddelhavet og Goldmark Estates Ltd. er vi stolte av.

Det er tilfredsstillende å representere en lokal registrert Nord Kypriotisk eiendomsmegler i det Skandinaviske markedet.  Dette er de ekte markeds spesialistene. 

For at du best skal ta en kvalifisert beslutning, er det viktig med balansert informasjon, objektive råd og at du vurderer et bredt spekter av eiendommer. 

Da trengs lokal kompetanse og tilstedeværelse 360 dager i året. Det er oppskriften på et trygt og vellykket boligkjøp, hvor kjøperne blir fornøyde feriehuseiere i mange, mange år etterpå.

Skandinaviske behov
+ Nord Kypros lokal kunnskap

FeriehusMiddelhavet, informerer om Nord Kypros som feriedestinasjon og markedsfører boliger via Goldmark Estates.

I den forbindelse tilbyr vi eiendomssøkere råd, støtte og hjelp.

Det er viktig å kunne forholde seg til formidlere som har forståelse for norske behov. De norske behovene må kobles sammen med kjennskapet til hvordan livet er, markedet og samfunnet fungerer på øya.

Minst like viktig er den formelle delen, hvor en har kontakt med med den lokal eksperten i markedet, Goldmark Estates eiendomsmegler. Det er viktig for oss at det er et juridisk lokalt registrert firma, som jobber etter nasjonale krav til korrekt forretningsførsel, når det gjelder skatter, avgifter og sosiale forpliktelser for de ansatte.

Kombinasjonen er viktig for resultatet av kjøpsprosessen og at du blir en fornøyd eier og bruker av din egen feriebolig. 

Kjell Erik Oseberg og Monica O. Oseberg stående skulder mot skulder.

Medlem av eiendomsmegler forbundet + kåret til beste eiendomsmegler 2019

På Kypros er det mer enn 900 eiendomsbedrifter eller privatpersoner som formidler / selger eiendom. De fleste som selger i Skandinavia er ikke medlemmer eller jobber sammen med et lokalt juridisk registrert firma. Derfor valgte vi i FeriehusMiddelhavet fra 2018 å jobbe med Goldmark Estates Ltd.

Goldmark Estates er en lokal eiendomsmegler,  og ble i 2019 kåret til   beste eiendomsmegler på Nord Kypros + beste salgsteam.   I tillegg er Goldmark Estates medlem av KKTB  (Nord Kypriotiske Eiendomsmeglerforbund) KKTB  er forkortelsen av North Cyprus Estate Agents Association på Tyrkisk.

Som medlem av KKTB gjør det at kundene er forsikret for inntil € 100 000 ved forretningsfeil. Det kan lønne seg å kjenne firmaet en skal kjøpe eiendom igjennom, spesielt i et fremmed land.

Lederne av Goldmark Estates er godt utdannet og godt etablerte, med mer enn 20 års erfaring i markedet. Goldmark er den raskest voksende lokale eiendomsmegleren på Nord Kypros med en dybde kunnskap om alle små og store aktører i markedet.

Kunnskap er viktig for de lokale meglere fordelt på  fire avdelingskontor, samt for alle formidlere som hjelper skandinaver og andre utenlandske som søker en feriebolig. Pr i dag betjenes 2 kontorer på Nord Kypros,  i Ukraina og i Istanbul.

Monica O. Oseberg

Eiendomsformidler Skandinavisk representant

+47 930 33 940

Kjell Erik Oseberg

eiendomsformidler skandinavisk representant

+47 975 32 930

Rayan Golabgir

internasjonal salgssupport Goldmark Estates

Osman Oran

CEO & eiendomsmegler Goldmark Estates

Ezgi Aydemir Gök

salgs og markedsansvarlig Goldmark estates

Erman Esentuna

CEO & eiendomsmegler Goldmark estates

Fast eiendom på Nord Kypros

Prisene på nybygg er faste, mens på brukte boliger kan det være et forhandlingsgrunnlag. Da er det spesielt viktig med lokal markedskunnskap. Våre kollegers konstante tilstedeværelse handler om kontinuitet, det bør gi deg som kunde en ekstra trygghet.

Dette faktum vil ikke gjøre kjøpsprisen høyere på den boligen du er interessert i. Derimot betyr det flere personer som jobber for deg og ditt tilfelle.

I et fremmed land, er støtte av en profesjonell og uavhengig lokal aktør, svært viktig.  I tillegg er lokal juridisk kompetanse helt avgjørende. Vi har advokater vi kan anbefale deg, som du kan velge blant.

For deg som tenker på å kjøpe feriehus i utlandet  anbefaler vi  at du også vurdere Nord Kypros. Ved å ta en visningstur for å se kvalitet, beliggenhet og landskapet i forhold til prisnivået, vil du se hvorfor Nord Kypros for øyeblikket ansees som et av de beste markedene og land for å eie et feriehus.

Er du nysgjerrig på Nord Kypros. Da anbefaler vi å lese Nord Kypros informasjons bloggen vår for diverse ting å gjøre og steder å se.

Kontakt oss

Send oss en melding

Vi er super glade for å kunne dele info om
Nord Kypros

error: Content is protected !!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!