Det er stor glede for Goldmark Estates nytt kontor Eiendomsmegler har vokst ut av kontoret sitt beliggende i  Karaoğlanoğlu delen av Kyrenia by. Det nye Kyrenia avdelingskontor ligger sentralt til.få meter unna treffer en på  like ved rundkjøringen som forbinder den 4 felts øvre motorveien mellom Kyrenia og Alsancak – Lapta området.

Ved siste opptelling var det 21 personer fordelt på 2 lokale avdelinger, inkludert oss i FeriehusMiddelhavet. I tillegg kommer (pr. des.18) og Istanbul kontoret.  Noe av alle de lokale representantene ser du på bildet under.

Flere i salgs teamet samlet på det gamle kontoret. Flere har på seg gult, som er Goldmark fargen. på et kontor.

Det nye kontoret vil ligge få meter fra rundkjøringen som forbinder øvre 4 felts motorvei og nedre 2 feltsvei til og fra Kyrenia sentrum. Nye kontorer bygget av en svært dyktig utbygger med masse mer av plass til et stadig økende ansatt tall. Det er alltid grunner til å tilegne seg kunnskap. Skolering i skatter og lover, utbygger og deres tilbud, nye planer etc. Les mer her om råd for deg som skal kjøpe eiendom på Nord Kypros.

et tredelt bilde med Goldmark Estates ansatte, Monica Oseberg ved Iskele kontoret og bilde av et bilde på mobilen foran det nye kontoret.

Fronten på en ny kontorbygning Goldmark Estates skrevet på svart bakgrunn på et skilt.

Goldmark Estates nytt kontor med nok av parkering og god tilkomst fra alle sider av Kyrenia. Da er det lov å leke seg litt og showe med den lille gule Mini Morris Kabrioleten. Leke «Beatles» på Abbey Road på Goldmark Gule fotgjenger-striper uten for Cesar Resort, må også testes.

Drømmer du om ditt eget ferieparadis ved Middelhavet, kan det være svært lønnsomt å ta en tur til Nord Kypros. Se her for hvordan lettes komme seg til øya.