Goldmark Estates møtte utenriksministeren rett før vi i FeriehusMiddelhavet startet vårt samarbeid  Det er hyggelig med samarbeidspartnere som Goldmark estates som har gode kontakter. Mr. Utenriksminister og visestatsminister Özersay representerer Halki Partisi i en samarbeids sentrums koalisjonsregjering. Mr. Özersays parti er spesielt opptatt av å bekjempe korrupsjon i forvaltningen.
Under har vi oversatt fra det Goldmark Estates skriver på sin blogg:

«Goldmark Estates Mr. Erman Esentuna og Mr. Osman Oran var i møte med utenriksdepartementet på Nord Kypros og utenriksministeren Mr. Kudret Özersay 28. august 2018. Årsaken var et ønske om å samtale rundt Den Tyrkiske Republikken Nord Kypros når det gjelder eiendomsmegling. I tillegg til forskjellige internasjonale initiativer tatt av Goldmark Estates og den politiske situasjonen generelt for verden. 

Goldmark estates har opplæringsavtaler med Universitetene

Vi informert ministeren om at vi har opplærings avtaler med alle universiteter på  Nord Kypros, og hvor vi har en aktivt rolle for å bringe flere studenter til de Nord Kypriotiske Universiteter. Med vår erfarne , både lokal og internasjonale stab, vil vi alltid jobbe med å være det beste konsulentfirmaet for investering og fremme av Nord Kypros over hele verden. Som vi er et av de mest innovative eiendomsfirmaene, jobber vi hardt for å markedsføre landet vårt over hele verden og rådføre utenlandske kjøpere til å investere på Nord Kypros.

Goldmark Estates informerte ministeren om våre selskaps aktiviteter i Tyrkia, Europa, Midtøsten og Russland. Vi ga også informasjon om Goldmark Estates Istanbul Office-fasiliteter som er etablert for 2 måneder siden og i full aktivitet.»
Etter dette har de også utvidet til Skandinavia.

Alt under motto’et: Vårt firma er et rent  partnerskap og basert på prinsippene om pålitelighet, deling og samarbeid på  eiendomsmarkedet i Nord Kypros. Det gjør vi for å få til det beste for våre kunder og entreprenører på tryggest og raskest mulig måte.

Goldmark Estates er dyktige og bra folk mennesker som ønsker det beste for kundene, de ansatte, firmaet og landet. Slike er det bare å heie på!!
Vi i FeriehusMiddelhavet er stolte over å være en del av laget fremover.   

Les her om Osman Orans vurdering av hvorfor en eiendomsinvestering på Nord Kypros er gunstig.

Les her om alt det flotte en kan oppleve og gjøre som korttids eller langtids turist på Nord Kypros.

For mer informasjon er alle alltid velkommen til våre kontorer lokalt, sende en mail, eller ta en telefon for spørsmål. Monica Oseberg: +47 930 33 940

tre menn står sammen. Oman Oran, visestatsministeren på Nord Kypros og ERman Esentuna fra Goldmark Estates.
Goldmark Estates Osman Oran og Erman Esentuna omkranser visestatsministeren Kudret Özersay.