FeriehusMiddelhavet og Goldmark Estates har inngått en avtale om samarbeid. Det gjør oss til Goldmark Estates  skandinaviske representant. FeriehusMiddelhavet er stolte av å kunne representere  Goldmark Estates i Skandinavia. Goldmark Estates har lenge vært på jakt etter en partner i det skandinaviske markedet, vi kom til enighet og avtalen ble signert nå i September.

Kart med verden i gult og piler som viser hvor goldmark har solgt boliger til. Øverst emblem for beste eiendomsmegler. nederst flagg fra alle land kunder har kommet fra.

I juni 2018 var vi på besøk på hovedkontoret til Goldmark Estates i Alsancak Kyrenia, Nord Kypros. Da jobbet vi med en avtale, og så på mulighetene for at FeriehusMiddelhavet som Goldmarks representant i det skandinaviske markedet. Det var konstruktivt, og derfor har vi nå i september valgt å inngå i et partnerskap samarbeid. Goldmark Estates er et lokalt Nord Kypriotisk uavhengige eiendomsmeglerfirma. Grunnleggerne er de lokale Mr. Oran og Mr Esentuna. Begge med universitets grader og lang erfaring fra forskjellige deler av det Nord Kypriotiske eiendomsmarkedet. Firmaet er det raskest voksende på Nord Kypros med 3 lokalkontorer  (pr. sept -18) og erfaring fra det Skandinaviske, Europeiske, Tyrkiske, Russisktalende, Arabiske og Persiske kundemarkedet.

Lokal tilstedeværelse med lokale meglere

Erman Esentuna og Osman Oran har tolv års karriereerfaring innen eiendom og byggesektor i TRNC.  De har deltatt på flere en 100 eiendomsmesser i Russland, Kina, Europa og Midt-Østen.  Etter oppstart av  Goldmark Estates Ltd, mottok Goldmark prisen for beste nykommer i Eiendomssektoren på Nord Kypros. Dette var takket være solid kunnskap og gode forbindelser i hele markedet. Prisen var en kjempemotivasjon i det videre arbeidet.

Som Skandinavisk partner av det største eiendomsmeglerfirmaet på Nord Kypros,  sikrer vi for våre kunder en konstant lokal tilstedeværelse i mange år fremoverfor.  Lokal forankring er en sikkerhetsfaktor, som gir deg som kunde en ekstra trygghet. Både lokale spesialister og skandinavisk tankesett sammen, vil ikke bli et fordyrende element. Markedet er oversiktlig, prisene er de samme for alle. Du vil heller ha flere aktører i ryggen som kjenner din sak og vil støtte deg om det skulle bli et behov. Vi snakker derfor heller om å klare ekstra fordeler på flere forskjellige måter. Dette vil vi skal komme våre kunder tilgode, og være en skikkelig win-win situasjon.

Gå til forsiden for eiendomsøk og for generell info om Nord Kypros, kjøpsprosessen, skatter og avgifter og andre ting som er nyttig.

tre menn står sammen. Oman Oran, visestatsministeren på Nord Kypros og ERman Esentuna fra Goldmark Estates.
Goldmark Estates Osman Oran og Erman Esentuna omkranser visestatsministeren Kudret Özersay.

28. august 2018 møtte  Goldmarks`s grunnleggere  Mr. Oran og Mr Esentuna i møte i utenriksdepartementet på Nord Kypros. Da fikk de møte utenriksministeren og Visestatsminister Kudret Özersay. De snakket om TRNC  Turkish Repulic of Northern Cyprus, eiendomsmegling og internasjonale initiativer satt igang av Goldmark Estates.

Goldmark estates og FeriehusMiddelhavet sammen etter å ha undertegnet en avtale. % smilende ansikter med tommelen opp
Goldmarks Estates Salih Değirmencioğlu, FeriehusMiddelhavet Kjell Erik Oseberg og Monica O. Oseberg, Goldmark Estates to grunnleggere Osman Oran og Erman Esentuna.