Boligmessen 2020 på Hellerudsletta

Boligmessen 2020 på Hellerudsletta

Boligmessen 2020 på Hellerudsletta utenfor Oslo på Hellerudsletta fant sted i overgangen februar/mars. Det er alltid hyggelig å representere Nord Kypros på messer i Norge. Goldmark Estates og FeriehusMiddelhavet stilte med en felles «solgul» stand.

Boligmessen 2020 på Hellerudsletta utenfor Oslo viste at mange ser på Nord Kypros  som er et aktuelt valg for sitt feriehus. Hovedårsakene er beliggenheten boligene med nærhet til havet, et gunstig prisnivå, lave skatter og avgifter.  Selv fagbladet for økonomi i Norge «Dine penger» har så sent som i høsten 2019, uttalt at det er gunstig tidspunkt å investere på Nord Kypros.  

3 bilder i et fra boligmessen 2020 på Hellerudsletta Oslo med Feriehusmiddelhavet i aksjon
Maldives Penthouse 3 soverom med solen som går ned i bakkant.

Hvordan velge rett feriebolig?

Mange er interessert i en feriebolig i nærheten av tilbud og andre fastboende. Spesielt gjelder det de som planlegger å tilbringe en del tid på øya vinterstid. Da er boliger med nærhet til Kyrenia sentrum aktuelle. Alsancak ved Kyrenia seiler da opp som en favoritt.

På messen kunne vi vise frem flere nye feriehus alternativer og utleieobjekter i Ozankoy. Ozankoy ligger helt inn til Kyrenia på østsiden.

Området kan vise til godt utvalg i butikker og alle typer restauranter, det lekere supermarkedet Sah, Erdener supermarked, Diana beach, Port cratos strandklubb og Cratos 5*hotell. Oppe i fjellsiden i samme kommune ligger Bellapais kloster og landsby.

Nordmenn flest er glad i mye plass rundt seg, høy standard, bo usjenert, gode og dekkende etterservice tilbud. Derfor finner mange seg sitt drømme feriehus i Esentepe – Bahceli området.

God etterservice er spesielt viktig når en bor et stykke unna. Det har flere og flere av utbyggerne forstått, slik at det tilbys fra de store og seriøse utbyggerne. Maldives Homes er et slikt sted.

Goldmark Estates Ltd - medlem av det Nord Kypriotiske Eiendomsmegler forbund

En Personlig online eiendoms visning er nyttig for å hjelpe deg med å lære mer om et prosjekt og en bolig. Sammen våre kollegaer i Goldmark Estates jobber vi med seriøse utbyggere, og som gjør det mulig å formidle boliger etter en Personlig online visnings. Dette er en tjeneste tilpasset, og fungerer for enkelte svært godt, da det er mer krevende å reise til Kyprosunder covi-19 pandemien.

Bo på en ferieresort?

For de som som ønsker sitt eget sted på en anlegg med «resort-feel», foretrekkes Famagusta området ved Iskele Long beach.

Her tilbys aktivitetstilbud for hele familien, sammen med en beliggenhet tett på nydelige sandstrender. Og kort vei til Den gresk-kypriotiske delen og Ayia Napa. Det er kun 20 km fra Famagusta by til Ayia Napa Square på den Gresk-kypriotiske siden.

Bildene er fra Royal Sun resort og Ceasar Resort ved Long Beach. 

Som alltid snakker vi varmt om at Goldmark Estates er medlemmer i KTEB. Det Kypros Tyrkiske eiendomsmegler forbund eller med andre ord, det Nord Kypriotiske eiendomsmegler forbund. Dette er en viktig arbeid som gjøres for å skape et marked med høyere kunnskap, sikkerhet og regulering.

I tillegg ble Goldmark Estates kåret til beste eiendomsmegler og beste salgsteam i 2019 av bransjen selv. Dette er vi stolte av, da vi kun ønsker å jobbe med seriøse og profesjonelle aktører på Nord Kypros.

Meld deg på nyhetsbrev