Boligmesser i Skandinavia

Boligmesser i 2019

Boligmesser i Stockholm, Gøteborg og ved Oslo stilte Goldmark Estates og FeriehusMiddelhavet på våren 2019. Vi hadde solid støtte i Kibiris Developments på «Köpa hus utomlands» messen 16.-17.februar i Stockholm.

Det var kalt og surt ute, mange stockholmere til turen innomhus på messen. «Köpa hus utomlands» er en messe som handler kun om bolig i utlandet.  Det er utstillere på messene fra forskjellige land og består av agenter, eiendomsmeglere og utbyggere, samt andre selskaper som tilbyr produkter og tjenester relatert til fagområdet.

Messer i Sverige

2.-3.mars 2019 var det tur for en helge messe i Gøteborg på Svenske Mässan som ligger vis a vis Liseberg. Gøteborg er nærmere Norge og det merkes på kulturen blant befolkningen.

Svenskene generelt både i Bohuslän og i Stockholmsområdet, er mer kjent med den tyrkiske delen av Kypros. Nord Kypros har vært en lavpris destinasjon som svenskene har kjent til lenge. Svensker er som nasjon gode på dette med å holde kostnader nede.

Kibris Developments stilte opp som støtte ved spørsmål når det gjaldt Kibris Town Houses og Natura boligprosjekt. Ikke minst var mange svært begeistret for bildene fra Gave coffeeshop. Fra Goldmark Estate flyvende inn fra Kypros kom Erman Esentuna og Salih Değirmencioğlu.

Collage fra Gøteborgs og kjøpa hus utomlands messen i mars 2019
3 bilder i et fra boligmessen 2020 på Hellerudsletta Oslo med Feriehusmiddelhavet i aksjon

Messe på Hellerudsletta, ved Oslo.

15.-17 mars 2019 var det tid for en av flere Boligmesser på Hellerudsletta. Vi hadde en fin hjørnestand med godt med besøk igjennom hele  helgen.  Det ble tid nok til fyldig info både til kulturelle og tematiske forhold på Nord Kypros.

Mange gode samtaler om forskjellige behov og kriterier som måtte på plass for hver og en av de besøkende. I FeriehusMiddelhavet legger vi stor vekt på hvor viktig det er at kjøperne forbereder seg  før en eventuell visningstur.