Kjøpe eiendom på Nord Kypros? Hør advokatens råd

Kjøpe eiendom på Nord Kypros og stegene i kjøpsprosessen

Kjøpe eiendom på Nord Kypros , er noe de færreste av oss gjør mange ganger. Det er mye ny info å finne, forskjellige faktorer å tenke igjennom og vurdere, samt usikkerhetsmomenter å ta avgjørelser på.

Når dette er gjort og selve prosessen er i gang, er det greit å vite litt om de forskjellige stegene i selve kjøpsprosessen. Hør på advokatens råd her i blogg posten.

Høyeste internasjonale juridiske standarder

PropertyNC eiendoms magasinet på Nord Kypros har besøkt advokat Naomi Mehmet.

Hun er grunnlegger av Naomi Mehmet & Partners som ble etablert i 2005. Siden den gang har firmaet vokst og er i dag et av de mest kjente og anerkjente advokatfirmaene på Nord Kypros. 

Firmaet har gått i front når det gjelder å innføre og opprettholde de høyeste internasjonale juridiske standardene på Nord Kypros.

Firmaets engelskspråklige og tyrkisktalende advokater og juridiske rådgivere er internasjonalt utdannet og har omfattende kunnskap og erfaring innen både britisk og Nord Kypriotisk lov.

Gå ikke glipp av nye opplevelser, meld deg på nyhetsbrev

Intervju med advokat
Naomi Mehmet

Victor Nechetov fra PropertyNC besøker  Naomi Mehmet på hennes kontor i Kyrenia. Her snakker de om juridiske prosedyrer når man skal kjøpe eiendom på Nord Kypros.

I intervjuet som er på engelsk, tar Naomi oss igjennom selve kjøpsprosessen, som er noe annerledes enn hva man er vant med ved boligkjøp i Norge. 

Oppdatering i forhold til Covid-19

Man kommer selvfølgelig ikke utenom å kommentere på Covid-19 situasjonen. Naomi gir oss også en oppdatering relatert til fremdriften på nye utbyggingsprosjekter.

Hun forventer en oppgang i etterspørsel etter eiendom på Nord Kypros, så snart man får kontroll på de gjeldende forhold.

At Forbes tidligere i år kåret Nord Kypros til «Beste eiendoms investering i 2021 for Beach Properties», er også med på å øke interessen.

Kjøpe eiendom på Nord Kypros - Sørg for å velge rett samarbeidspartner

Hva hun derimot ikke fokuserer på er viktigheten av å velge rett samarbeidspartner når du skal gjøre din investering. Som advokat tar hun det kanskje som en selvfølge at man som kjøper velger en seriøs partner.

På Nord Kypros har men et eget Eiendomsmegler forbund: North Cyprus Estate Agents Association.

Vi tilbyr som eneste norske agent veiledning/bistand med et registrert medlem av Eiendomsmegler forbundet.

Prisen på boligen er den samme.

Bruker du en megler som er medlem, kan du være trygg på at din eiendomshandel er sikker. Husk prisen er den samme på din eiendoms investeringen, enten du kjøper gjennom en registrert og godkjent megler – eller om du velger å kjøpe av en enkeltstående norsk formidler.