Caesar Resort 2 soverom leilighet ved Long Beach 2+1 til salgs

GBP £ 136 500

Fasiliteter

 • Aircon- og hvitevarepakke
 • Airporttransport
 • Barbeque
 • barnebasseng
 • Beach/poolbar
 • Bilutleie
 • Gym
 • Hageanlegg
 • Innendørs svømmebasseng
 • Lekeområde
 • Rengjøringstjeneste
 • restaurant
 • Servicedesk bemannet
 • Spa
 • WiFi

Beskrivelse

Caesar Resort 2 soverom leilighet ligger på et komplett anlegg med alle fasiliteter man kan drømme om! Å komme til Caesar Resort, er som å komme inn på en ferieresort drevet av de store reiseselskapene. Her har du alt det du trenger. Anlegget passer like godt for et vanlig ferieopphold, som for en langtidsferie. Barnefamilie eller ikke, alle vil finne seg til rette på dette anlegget!

 • Caesar Resort 2 soverom leilighet 74-95 m² med balkong fra 8,6 m²  til 22 m²  pris fra: £ 136 000
  oppdatert juli 2023

Skatter og avgifter tilkommer salgsprisen.
Prosjektet selges fortløpende. Etter lanseringstidspunktet tar vi forbehold om tilgjengelige enheter.

Ferdigstilling

Ferdigstilling er beregnet til forskjellig tidspunkt for hver av fasene og for hver enkelt bygg innenfor hver fase. Ta kontakt.

Spesifikasjoner og planløsninger

For detaljert spesifikasjonsoversikt og planløsninger, ta kontakt.

Betalingsplaner: 

Reservasjons depositum GBP £ 2 000. Det tilbys deretter rentefri betalingsplaner fra utbygger, selv etter overtakelse av boligen. Ta kontakt.

Utleietjeneste

Caesar Resort har en profesjonell utleietjeneste med godt belegg og gode priser.

Caesars Resort med Spa og bredt utvalg av fasiliteter

Det arrangeres ukentlige utflukter og opplevelser for gjestene på anlegget. I høysesong er det skyttelbuss til og fra stranden flere ganger om dagen. På området finnes 2 restauranter (1 italiensk og 1 Thai restaurant), 4 svømmebasseng av stor størrelse og et basseng utformet som det kjente Pamukkale klippebad i Tyrkia. Det ligger flere restauranter innenfor gåavstand utenfor resort området.

Resortens andre fasiliteter er: 

 • Gym –Treningssenter har alt nødvendig utstyr som vil gi deg mulighet til å oppdatere både kropp og din sjel. Gym er utstyrt med et komplett spekter av profesjonelt utstyr. I idrettshallen blir installert et eget område for gruppetrening,  praktisere yoga, dans, aerobic og kampsport.
 • The Dead Sea Spa – The Dead Sea Spa er en restaurerende oase som hjelper deg med å stresse, forynge og skjemme deg bort. Her selges kosmetikk med Dødehavskomponenter, det gis terapeutisk massasje, hudpleie og annen behandling.  Dead Sea SPA tilbyr et bredt spekter av tjenester.  3 massasjerom (2 enkeltsenger + 1 dobbeltrom med boblebad), Hamam,  Rom for saltinnånding, Rom for fulldekkende leirebehandling, Bad med saltvann, Skjønnhetssalong (frisør, manikyr, pedikyr), bli presentert for naturlig kosmetikk Spa Dead Sea til salgs.
 • Vannpark –Aqua Park er en sesong avhengig vannpark 3 vannsklier. Gjestene kan velge blant 4 svømmebassenger og et barnebasseng. Snacks og drinker er i nærheten. Barnas svømmebasseng er utstyrt med 1 vannsklie for barn..
 • Bassengbar – Feriestedet har en bar i bassenget. Attraktiv musikk, bassengfest, showprogram og mange andre aktivteter arrangeres jevnlig.  Dette medfører ikke et bråkete boligmiljø da Nord Kypros er et rolig og svært familievennlig feriested.
 • Innendørs svømmebasseng – Innendørsbassenget på feriestedet ligger i nærheten av det luksuriøse Dead Sea Spa, badstue og hamam-omgivelser gjør det ideelt for alle årstider, da gjestene kan nyte en svømmetur.
 • Badstue – Et ytterligere høydepunkt å tilbringe noen avslappende timer – med badstue og hamam. Badstuen stimulerer blodomløp og kroppen, samtidig garanteres hyggelig avslapning.
 • Utendørs Jacuzzi – Utendørs Jacuzzi med fantastisk utsikt på komplekset for en minneverdig ferieopplevelse.
 • Restaurant og snackbar – Restaurant som ligger i hjertet av resorten, med dyktige kokker og servitører, som gir god service. I denne hyggelige atmosfæren kan du nyte deilig europeisk og tyrkisk mat. Restauranten tilbyr et utvalg av mat og drikkealternativer.
 • Grill- og picnicområder –BBQ områder ligger i et rolig og privat sted. Vi har to griller og to planlagte byggeplasser for de som bor i residens. Stort grillområde, som lar deg tilbringe uformelle dager med familie og venner
 • Yoga –Klasser blir arrangert som vil hjelpe deg med å oppnå likevekt i kropp og sinn. Det vil oppmuntre deg til å slappe av, styrke og balansere, og inspirere deg til å fortsette på egen hånd.
 • Tennisbane Volleyball / fotballbane – Vi tilbyr et bredt spekter av idrettsanlegg for kunder med lidenskap for sport og som liker å opprettholde en sunn livsstil.
 • Mini-golf – Er vakkert anlagt og gir god underholdningsverdi og utfordrende lek for alle aldre.
 • Lekeplass for barn – Dette er barnas paradis. Plassen og fasilitetene med lysbilder, svinger, trampoliner, etc. var alle designet og utvalgt for dine dyrebare babyer å leke i sikkerhet.
 • Arcade (snooker, videospill, bordtennis) – På resorten er det et eget område for arkade, som inkluderer snooker, videospill og bordtennis. Det er alt for hele familien å slå seg løs med.
 • Minimarked – Du kan kjøpe essensielle matvarer og husholdningsprodukter til lave priser.
 • Utendørs amfiteater – Utendørs amfiteater er i det stille store området, som viser filmer i sommersesongen. Amfiteateret har god akustikk og er allsidig. Dette stedet er designet i gresk stil.

Alle forskjellige leilighets varianter på Caesar Resort. Se mer her eller trykk på bildet. 

Prisene varierer etter størrelse på leiligheten og hvor stor andel av denne som er balkong areal, hvilken retning leiligheten ligger vendt og i hvilken etasje den ligger.  Prisene går opp jo høyere og med flottere utsikt leiligheten har.

Long beach, kilometervis med finkornet sand

Middelhavet og Long Beach, som er en av de beste sandstrendene på øya, er kun 500 meters gange unna.  I høysesongen går det shutlebuss mellom anlegget og stranden flere ganger om dagen.

Ønsker du å oppleve mer av Famagusta bukten, er det kun 5 minutter til nærmeste landsby Iskele, med sitt ukentlige grønnsaksmarked. Fiskelandsbyen Bogaz som er kjent for fiskerestauranter og fersk fisk ligger 10 minutter unna.

Beliggenhet og avstander

5 minutter å gå Long beach  (500 meter).
40 minutter til Ercan Airport
45 minutter til Larnaca Airport
14 minutter til Bogaz, en koselig liten fiskelandsby
15 minutter fra Famagusta, en by rik på historie + fornøyelser og shopping
30 minutter til Bafra
45 minutter fra Aya Napa
35 minutter fra Korineum Golf klubb

Famagusta er en av Nord Kypros største byer med et stort utvalg  av restauranter, shopping og sightseeing. «The walled city» er et annet brukt navn om  byen, som henspiller på den bevarte bymuren. En opplever seg som i et utendørsmuseum når en vandrer rundt i gamle byen mellom utallige gamle kirkeruiner, bevarte kirkebygninger og andre minnesmerker.

Om Famagusta, les mer her  

  Nord Kypros informasjons guiden  kan du lese mer om ting å gjøre i området på Nord Kypros eller på den gresktalende delen av øya.

Div. info rundt kjøp av eiendom på Nord Kypros:

Kjøp av feriebolig i utlandet  ting og tenke over når en er i vurderingsprosessen.
Visningsreiser   for å se, kjenne og vurdere.
KTEB Nord Kypros Eiendomsmeglerforbund Goldmark Estates, vår samarbeidspartner er medlem av KTEB. Les om hvorfor dette er en god ting.
En kvalifisert beslutning  når en investerer i eiendom.
Kjøpsprosessen   Les mer om hvordan den foregår på Nord Kypros.
Spørsmål og svar   rundt mange ting en kan lure på i en kjøpsprosess.

Forbehold
Prosjektet selges fortløpende. Etter lanseringstidspunktet tar vi forbehold om tilgjengelige enheter, og prisøkninger.
3D illustrasjoner kan forekomme. Bildene kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standard leveransen. Bildene er kun ment som en illustrasjon.
Fasadeuttrykk vil kunne avvike fra ferdig bygg. Andre bygg, beplantning og vegetasjon er ikke endelig prosjektert.
Omkringliggende naboeiendommer er vist med eksisterende eller antatt fremtidig bebyggelse. Bakgrunn og utsikt er kun ment som illustrasjon og avvik vil kunne forekomme.
Plassering av prosjekt på kartet er «omtrentlig», og er kun ment for å vise området boligen ligger i. Boligen kan vise elementer som er ikke en del av standardleveransen.
error: Content is protected !!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!