Eiendom på Nord Kypros
til salgs

Eiendom på
Nord Kypros

Til salgs
Villa, penthouse,
leilighet, enebolig,
bungalow og tomter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Bli kjent på Nord Kypros

Kyrenia / Girne Sentrum er en sjarmerende og pittoresk. Kyrenia, også kalt Girne på tyrkisk, er den 3. største byen på Nord Kypros. Når det gjelder karakter og popularitet er den nr. 1.

Famagusta er et myteomspunnet sted. Hele området inkluderer Famagusta by, Long Beach, Iskele, Bogaz og Bafra. Alle stedene ligger på sørsiden av Besparmak fjellene.

Alsancak ligger kun 10 minutter vestover fra Kyrenia sentrum. I Alsancak bor en sentralt, nær strand og fjell. Denne delen av Nord Kypros, har en et godt utvalg av tilbud og fornøyelser.

Esentepe og Bahceli østenfor Kyrenia er populært blant Skandinavene, som ønsker en eiendom på Nord Kypros. Der finner du  landlige omgivelser med nok av tumleplass, og et godt utvalg feriehus, leilighet eller villa.

Vestkysten på Nord Kypros består av den frodige Güzelyurtbukten  med byen Güzelyurt,  Lefke, Yesilırmak og Gaziveren. Yesilırmak kjent som jordbærbyen, Gazivern er et surfersparadise.

Karpaz halvøya er den tynne delen av øya Kypros som ligger helt ut mot øst. Lav befolkning og fritt for industri, er regionen en av de minst utbygde i Middelhavet.

Feriehus Middelhavets
Eiendoms blogg.

Nyheter fra eiendomsmegler bransjen, samfunn og regjering, og andre investerings råd du kan ha behov å vite ved kjøp av eiendom på Nord Kypros.

Hjemme-kontor i ferieboligen​

Hjemmekontor i ferieboligen? Det sterke tegn på at en vil se en økning i antall solgte ferieboliger rundt Middelhavet. Årsaken skal være arbeidsgivere som er åpne for å ha ansatte mer på hjemmekontor og mulighet for lengre opphold i utlandet.

Les mer »

Investere i eiendom utenlands – 10 gode grunner for Nord Kypros

Går du med planer om å investere i eiendom utenlands – kanskje ved Middelhavet? Da håper jeg du har fått med deg at Nord Kypros er det nye hotspot-området for investeringer i denne regionen. Spesielt attraktivt er Nord Kypros for de som søker et mer genuint Middelhavsland, hvor trustifiseringen ikke er dominerende.

Les mer »
Advokat Naomi Mehmet om kjøpe eiendom på nord Kypros

Kjøpe eiendom på Nord Kypros – hør advokatens råd

Kjøpe eiendom på på Nord Kypros er noe de færreste av oss gjør mange ganger. Det er mange spørsmål og mye en lurer på om selve kjøpsprosessen. Det jobbes for at det juridiske arbeidet på Nord Kypros skal holde høy internasjonal standard. Hør intervju med en erfaren advokat.

Les mer »
Nord Kypros eiendom Propertync med artikkel og bilde av Erman Esentuna.

Nord Kypros eiendom Propertync Magasin med Goldmark Estates

Nord Kypros eiendom Propertync Magasin, “tar pulsen” på eiendoms markedet på Nord Kypros. I april nummeret 2021 vier Magasinet 12 sider til Goldmark Estates. Dette er stas for oss i FeriehusMiddelhavet som er skandinavisk representant for Eiendomsmegler firmaet Goldmark Estates.

Les mer »

Monica O.Oseberg

Eiendomsformidler Skandinavisk Representant

+47 930 33 940

Kjell Erik Oseberg

Eiendomsformidler Skandinavisk Representant

+47 975 32 930

Behnoosh Boldaji

Internasjonal salgsupport Goldmark estates

Osman Oran

CEO og Eiendomsmegler GOLDMARK ESTATES

Ezgi Aydemir Gök

salgs og markedsansvarlig GOLDMARK ESTATES

Erman Esentuna

CEO OG EIENDOMSMEGLER Goldmark estates

Goldmark Estates LTD.

Goldmark Estates er et av de mest dynamiske selskapene i det Nord Kypriotiske eiendomsmarkedet. De har en struktur som går utover landets grenser med sin erfaring innen eiendomssektoren. Selskapet ble grunnlagt i september 2015, Goldmark Estates Ltd. Med sine erfarne gründere og eiendomskonsulenter, har de hatt en rask vekst og oppnådd mye i sine første år. Goldmark Estates har vunnet tre priser i den prestisjetunge kåringen North Cyprus Property Awards. Et trygt og sikkert valg ved kjøp av eiendom på Nord Kypros.

I 2019 ble Goldmark Estates kåret til Beste Eiendomsmegler og Beste salgsteam/beste kundeoppfølging/-service.
Lese mer om kåringen 

Våre kontorer

Translate »
error: Content is protected !!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få nyheter og tips om eiendomsmarkedet på Nord Kypros