Tomannsbolig Four Seasons 3 soverom takterrasse ved stranden 3+1

Kontakt oss for pris

Fasiliteter

 • Aircon- og hvitevarepakke
 • Barbeque
 • Basketballbane
 • Beach/poolbar
 • Gym
 • Hageanlegg
 • Havs- og fjellutsikt
 • Lekeområde
 • Parkering
 • Spa
 • Strand- eller poolbar
 • Strandtilgang
 • Supermarked
 • Svømmebasseng felles
 • WiFi

Beskrivelse

Tomannsbolig Four Seasons 3 soverom ligger på et helt nytt anlegget, Four Seasons Life. Anlegget har en fantastisk beliggenhet rett på en langgrunt sandstrand.  Anlegget bygges i moderne stil, lave bygninger og med god standard. På Four Seasons vil du kunne kjøpe deg en leilighet, for eget bruk, og eller med utleie. Ferieleiligheten vil ligge noen hundre meter fra strandkanten på en av de flotteste naturlige strandområdene i det innerste Middelhavet.

 • Tomannsbolig Four Seasons 3 soverom, stue med åpenkjøkkenløsning, 3 bad, 155.5 m² + 70m² Balkong + 55.5 m² terrasse fra GBP £ Ta kontakt for pris

Skatter og avgifter tilkommer salgsprisen.
Prosjektet selges fortløpende. Vi tar forbehold om tilgjengelige enheter etter lanseringstidspunktet.

Boligen er på 2 plan, med egen takterrasse i tillegg på det tredje plan.

Villaen er på hele 155,5 m², hvor en på bakkeplan har en stor stue og kjøkken i en åpen romslig løsning med utgang til terrasse på 33 m2 på fremsiden av huset som er vendt mot havet.

Kjøkkendelen er så romslig at den har plass til kjøkkenbord. Her finner en også utgangen til terrassen på 10 m² på baksiden. På bakkeplan / 1.etasje finnes det også et bad. I 2. etasje finner man 3 store soverom. Hovedsoverommet eller «Masterbedroom» som det heter rundt Middelhavet, har et eget bad med direkte inngang fra hovedsoverommet, et såkalt «ensuite» bad. Fra hovedsoverommet er det også en utgang til en romslig balkong på fremsiden mot havet. På siden som vender inn mot fjellene og nord,  finner man 2 soverom som deler et bad. Disse soverommene har også en direkte utgang til en liten balkong på nesten 5 m².

En etasje til opp, finnes takterassen på 45 m² med panoramautsikt til havet, hele området og bakover mot fjellene. Det er mulighet for utekjøkken, med innlagt, vann og grill. Det er mulighet for å sitte både øst og vestvendt på alle planene noe som er en stor fordel. Vinterstid ønsker en mest mulig sol, mens en på den varmeste årstiden søker skyggefulle områder.

Denne boligtypen ligger langt frem på anlegget helt fremst i andre rekke og bakover. Alle med egen hage,  i front av det flotte parkanlegget som ligger midt på området.

Området ligger nær starten på Karpazhalvøyen. Her er strenden bare flottere og flottere utover. Fra anlegget er det mellom 15-20 km til Kaya Artemis, Limak Cyprus og Noahs Ark, alle Delux 5* hoteller. Disse høyner tilbudet av fornøyelser og moro i området.
Til Salamis antikke ruinby og St. Barnabas kirke og ikonmuseum er det ca 16 km.

Nedbetalingsplan

Kjøper betaler GBP £ 2000-4000  i depositum ved reservasjon. Det tilbys inntil 24 mnd. rentefritt etter overtakelse. Kontakt oss for betalingsplan. Ta kontakt.

For andre boligtyper på Four Seasons fase 1, 2 og 3  se her eller trykk på bildet

Ta kontakt for mer info og for en personlig onlinevisning. 

Du kan bo gratis under en visningsreise

Legg til noen ekstra døgn om du ønsker å bli lengre. Ta kontakt for pris på ekstradøgn og info om visningsreise.

Kypros er Middelhavs destinasjonen med lengst sommer og kan trygt kalles en helårsdestinasjon. Den bygningsmessig kvaliteten på anlegget vil være av høy kvalitet, med kun lave bygninger. Minst like viktig er det faktum at planleggingen vil være organisert slik at beboerne vil kunne «Leve det gode liv» hele året igjennom. Derfor finner alt fra lekeområde for barn, Spa, Gym, Sykkel-løyper, gåtur-løyper, vannpark, vannsport, restaurant, pool- og beachbar.

Anlegget ligger 5-10 minutters kjøring, rett øst for den lille fiskelandsbyen Bogaz. Her finner du en koselig havn og flere gode restauranter med fersk sjømat. Det er ca 35 minutters kjøring til Famagusta by, 50 minutter til Ercan flyplass, 60 minutter til Nicosia og til Larnaca internationale flyplass. Til Larnaca flyr bla Norwegian Airways direkte fra Oslo Gardermoen Airport.

På Nord Kypros guiden kan du lese mer om ting å gjøre i området på Nord Kypros eller på den gresktalende delen av øya.

Div. info rundt kjøp av eiendom på Nord Kypros:

Kjøp av feriebolig i utlandet  ting og tenke over når en er i vurderingsprosessen.
Visningsreiser   for å se, kjenne og vurdere.
KTEB Nord Kypros Eiendomsmeglerforbund Goldmark Estates, vår samarbeidspartner er medlem av KTEB. Les om hvorfor dette er en god ting.
En kvalifisert beslutning  når en investerer i eiendom.
Kjøpsprosessen   Les mer om hvordan den foregår på Nord Kypros.
Spørsmål og svar   rundt mange ting en kan lure på i en kjøpsprosess.

Video

error: Content is protected !!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!