Leilighet Natura 1 soverom ved Escape Beach, Kyrenia

Kontakt oss for pris

Fasiliteter

 • Aircon- og hvitevarepakke
 • Airporttransport
 • barnebasseng
 • Energismart
 • Gym
 • Hageanlegg
 • Havs- og fjellutsikt
 • Innendørs svømmebasseng
 • Jacuzzi
 • Lekeområde
 • Security System
 • Servicedesk bemannet
 • Spa
 • Svømmebasseng felles
 • Tilbud gåavstand
 • Turløyper
 • Utleieservice
 • WiFi

Beskrivelse

Leilighet Natura 1 soverom ligger sentralt til i Alsancak, 9 km vest for Kyrenia bysentrum. 
Kibris Town og Natura Kyrenia er de mest komplette anleggene hvis du ønsker å investere i feriebolig  sentralt ved Kyrenia Nord Kypros. Vurderingen tar utgangspunkt i kombinasjonen av  optimale beliggenheten med nærhet både til stand og sentrum,  kvaliteten, designet og måten utbygger løfter frem sin kypriotiske kulturelle arv. Kombinasjonen plasserer utbyggeren i en ledende posisjon på Nord Kypros. 

Spesifikasjon og priser

 • Leilighet Natura 1 soverom, 1 bad, og terrasse på bakkeplan med egen hage område. Areal totalt 62 kvm som inkluderer terrasse. – Utsolgt
  oppdatert 12.11.21

Eneste ubrukte mulighet igjen fra en investor: 

 • Natura leilighet 2 soverom på bakkeplan med 2 bad og terrasse  Pris fra £ – utsolgt

Skatter og avgifter tilkommer salgsprisen.

Elektrisk gulvvarme er inkludert på badet i alle leiligheter.
Leilighetene ligger fordelt over hele anlegget.

Skatter og avgifter tilkommer salgsprisen.
Ferdigstilt i April 2021.

«Natura» ved stranden, naturen og bynært 

Natura anlegg består kun av lave bygninger på 2 etasjer + takterrasse og villaer. En kan velge mellom leiligheter med 1, 2 eller 3 soverom, med eller uten takterrasse (penthouse). Leilighet med 2 soverom og 2 bad har boligareal inkl. balkong på 96 m2 . I tillegg kommer takterassen på 42 m2 hvor en har 360 graders panoramautsikt til Middelhavet med fjellene som bakteppe. Fra leiligheten er det utsikt til svømmebassenget, fjellene, Middelhavet og en kombinasjon. 

Konstruksjon med kvalitet i sær klasse

Kompleksets innganger og utganger har 24-timers sikkerhet med kamerasystemer,  flere bassenger, ekstra generatorsystem for strømtilførsel og moderne resirkulering systemer for vannbehandling til vedlikehold av grøntarealer. Vedlikehold på området vil bli utført av profesjonelle fagpersoner.

Denne utbyggeren sparer ikke på noe og har vunnet priser for beste anlegg flere år på rad. Svært høy kvalitet med solid isolasjon i hele bygget og varmekabler er standard i badegulvet. Her finner du innendørs oppvarmet basseng, treningssenter, pilates / yogarom, sauna og en bar. I anlegget ligger Gave Coffeeshop og restaurant i fase 1 av anlegget. Der serveres frokost, lunch og middag, alt laget fra bunnen av med kortreiste råvarer!

En beliggenhet midt i smørøyet

Her bor en kort vei opp i åssiden fra Alsancak  med god utsikt til Middelhavet, kort vei til Nord Kypros mest berømte Beach Club, The Escape Beach samt populære strender som Denizkizi Beach, Monte Mare Beach og Camelot Beach. Det er kun 10 km inntil den gamle havnen i Kyrenia og få hundre meter opp til det 255 km lange merkede i Besparmak (Kyrenia) fjellene Dette turvei nettet går i fjellene fra vest til øst langs på tvers av hele Nord Kypros.

Alsancak området har et stor utvalg av butikker, beach cluber, 5* hoteller, restauranter og severdigheter som Gilham Winery, Green Hights Botanical Garden og Nord Kypros koseligste fjelllandsbyer Endremit og Karmi m.m.  De populære Merit hotellene som tilbyr et variert fornøyelses utvalg, samt Spa og kropps behandlinger, ligger kun 5 minutters kjøring unna. Mer om Alsancak området  Les mer  her  

På Nord Kypros guiden kan du lese mer om ting å gjøre i området på Nord Kypros eller på den gresktalende delen av øya.

Naturområde og godt med kollektiv trafikk

Vest for Kyrenia er det tette avganger med kollektiv busser som går til og fra byen. Det er få minutter gange ned til hovedveien hvor disse kjører. Samtidig er det er kort vei til motorveien som møter hovedveien mot Nicosia. Det vil kun være mulighet for bygging på 20% av området rundt anlegget, da det resterende er regulert som et naturområde.

Div. info rundt kjøp av eiendom på Nord Kypros:

Kjøp av feriebolig i utlandet  ting og tenke over når en er i vurderingsprosessen. 
Visningsreiser   for å se, kjenne og vurdere.
KTEB Nord Kypros Eiendomsmeglerforbund Goldmark Estates, vår samarbeidspartner er medlem av KTEB. Les om hvorfor dette er en god ting.
En kvalifisert beslutning  når en investerer i eiendom.  
Kjøpsprosessen   Les mer om hvordan den foregår på Nord Kypros.
Spørsmål og svar   rundt mange ting en kan lure på i en kjøpsprosess.

Forbehold

Prosjektet selges fortløpende. Etter lanseringstidspunktet tar vi forbehold om tilgjengelige enheter, og prisøkninger.
3D illustrasjoner kan forekomme. Bildene kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standard leveransen. Bildene er kun ment som en illustrasjon.
Fasadeuttrykk vil kunne avvike fra ferdig bygg. Andre bygg, beplantning og vegetasjon er ikke endelig prosjektert.
Omkringliggende naboeiendommer er vist med eksisterende eller antatt fremtidig bebyggelse. Bakgrunn og utsikt er kun ment som illustrasjon og avvik vil kunne forekomme.

Plassering av prosjekt på kartet er «omtrentlig», og er kun ment for å vise området boligen ligger i.

Leilighetene kan vise elementer som er ikke en del av standardleveransen.

Video

Gave kaffehus & Natura Cyprus

Fra £79 000 din egen leilighet på dette flotte anlegget ved Middelhavet!Bli med til #Gave Kaffehus (Gave "gammelmåten å si kaffe på - på Kypros), og #Natura Cyprus. Nylansert anlegg vest for Kyrenia, hvor vi i påsken hjalp 3 familier å finne sitt ferieparadis ?

Publisert av Feriehus Middelhavet Søndag 5. mai 2019
error: Content is protected !!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!