Velholdt resale Villa Catalkoy med pool 4+1 til salgs

GBP £ 299 000

Fasiliteter

  • Havs- og fjellutsikt
  • Kollektivtransport
  • Parkering
  • Privat svømmebasseng
  • Supermarked

Beskrivelse

Velholdt resale Villa Catalkoy med pool og hage ligger luftig plassert i Catalkoy øst for Kyrenia.

  • Velholdt resale Villa Catalkoy med pool og hage, 4 soverom, 2 bad, terrasse og balkong, carport parkering, MVA betalt, delvis møblert inkl. hvitevarer, og airconditions  Pris GBP £ 299 000 

Skatter og avgifter tilkommer etter nasjonale føringer.
Eiendommen selges fortløpende, slik at det tas forbehold om tilgjengelighet ved tidspunktet for kontakt.

Reservasjonsgebyr £4000

Du kan bo gratis under en visningsreise

Legg til noen ekstra døgn om du ønsker å bli lengre. Ta kontakt for pris på ekstra døgn og info om visningsreise.

Beliggenhet:

Denne resale vila ligger sentralt plassert i Catalcoy rett øst for Kyrenia.  Nord siden av Kypros er kjent for sine vakre solnedganger, noe som kan sees hver eneste kveld fra boligens beliggenhet. Boligen ligge rolig og usjenert til  noe oppe i åssiden fra kysten, med flott utsikt mot havet. Det er utsikt fra eiendommen både til havet og til Besparmak / Kyrenia-fjellene. Beliggenheten er ypperlig utgangspunkt for gåturer i fjellet. Samtidig er det kort kjøretur til det meste. Det er ca. 1,5 km til hovedveien.

Catalcoy er et grønt og landlig område med noen av Nord Kypros beste supermarkeder, hotell, strandklubber og et godt utvalg av butikker langs hovedveien. Det går lokalbusser til og fra Kyrenia hele dagen.

I Catalcoy ligger flotte supermarked, langs hovedveien. Og mindre små lokale nærkjøp fordelt i bebyggelsen. Du finner Supreme og Säh supermarked liggende med kun 350 meter i mellom. Begge veldig store, velutstyrte butikker med ferskvare disker etc.  I samme område ligger også et friluft stort grønnsak- og fruktmarked.

Det hyggelige med Catalcoy kommune, er et lokalt landsbysenter. En bor derav i tilknytning mer til et levende miljø hele året.  Hit er det ca. 1 km. Det bor lokale og en god del fastboende Europeere i området.

Nærmeste strand område består av Shayna og Coronaro beach club. Hit er det mellom 2-3 km. og vestover mot Kyrenia er det nærmere 4 km til Diana Beach, og østover er det litt over 4 km til Acapulco Hotel og Beach club.

Kun 7 km unna ligger sentrum av Kyrenia, med et bredt utvalg av butikker, restauranter, cafeer, puber og nattklubber.  I under 2 km til både Supreme og Säh supermarkeder og et stort permanent utendørs grønnsaksmarked. Det et godt utvalg i alt av matbutikker, Supermarked, takeaway tilbud og spisesteder langs hovedveien som går mellom Kyrenia og resten av kysten østover. Diana beach  og Shayna beach club ligger i området.  I tillegg er det kun 4,5 km til Cratos 5* hotel med et utvalg restauranter, Spa, nattklubber og den flotte strandlagunen i Port Cratos.  Få minutters gange unna kjører det busser til og fra Kyrenia sentrum.

På Nord Kypros guiden kan du lese mer om ting å gjøre i området på Nord Kypros eller på den gresktalende delen av øya.

Div. info rundt kjøp av eiendom på Nord Kypros:

Kjøp av feriebolig i utlandet  ting og tenke over når en er i vurderingsprosessen.
Visningsreiser   for å se, kjenne og vurdere.
KTEB Nord Kypros Eiendomsmeglerforbund Goldmark Estates, vår samarbeidspartner er medlem av KTEB. Les om hvorfor det er en god ting.
En kvalifisert beslutning  når en investerer i eiendom.
Kjøpsprosessen   Les mer om hvordan den foregår på Nord Kypros.
Spørsmål og svar   rundt mange ting en kan lure på i en kjøpsprosess.

Forbehold
3D illustrasjoner kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standard leveransen. Bildene er kun ment som en illustrasjon. Fasadeuttrykk vil kunne avvike fra ferdig bygg. Plassering av prosjekt på kartet er «omtrentlig», og er kun ment for å vise området boligen ligger i. 

 

 

error: Content is protected !!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!