Zeytinlik Kyrenia Triplex villa ny resale, fullt møblert + takterrasse 3+1 til salgs

GBP £ 299 500

Fasiliteter

 • Aircons
 • Barbeque
 • Fullt møblert
 • Havs- og fjellutsikt
 • Hvitevarer
 • Kollektivtransport
 • Parkering
 • Svømmebasseng felles
 • Tilbud gåavstand

Beskrivelse

Zeytinlik Triplex villa med takterrasse 3+1 er en ny ferdigstilt bolig, som ligger svært sentralt i Kyrenia by. Prosjektet i Zeytinlik-delen av Kyrenia, er omgitt av oliventrær med utsikt til fjellene og til Middelhavet.

Prosjektet består av villaer over tre etasjer med tillegg av terrasser.  med et netto bruksareal på 170m², med tillegg av felles hageanlegg, og private  terrasse områder. Zeytinlik-regionen, et av de mest populære områdene i Kyrenia, Zeytinlik regionen tidligere kjent som Templos hvor det arrangeres festivaler, som tar sikte på å oppmuntre til produksjon og bruk av olivenprodukter og å fremme turistmessig promotering av Kyrenia innenfor rammen av økoturisme.

Beliggenheten er en av flere fordeler med dette prosjektet på grunn av lett tilgang til alle fasiliteter i sentrum av Kyrenia, kollektivtransport og veinett i og rundt Kyrenia.

Zeytinlik Triplex villa med terrasse, takterrasse i Kyrenia:

 •  3+1 på 170m² lukket område, åpen kjøkken og lounge / stue, hall 3 soverom med 3 bad+ stor terrasser, felles svømmebasseng, fullt møblert, alt av hvitevarer, møbler og aircondition Pris GBP£ 299 500 

Mva er her betalt, ellers tilkommer skatter og avgifter  etter nasjonale føringer.

Overlevering av eiendommen: 

Klar for eierskifte omgående etter avtale.

Beliggenhet og avstander fra boligen i Zeytinlik Kyrenia:

 • 3 minutters kjøretur til Kyrenia havn
 • 8 minutters kjøretur til Girne American University
 • 25 minutters kjøretur fra Ercan lufthavn
 • 10 minutters kjøretur til Nicosia
 • 60 minutters kjøretur fra Famagusta by

Det er godt med tilbud av butikker, restauranter og fornøyelsestilbud i dette området. Vest for Kyrenia er det tette avganger med kollektiv busser som går til og fra sentrum. Samtidig er det er kort avstand til den fire felts ringveien som møter hovedveien som går over fjellet til mot Nicosia.

Godt med strender, spisesteder og butikker i rimelig avstand

Kyrenia er den 3 største byen på Nord Kypros, men den mest populære turistbyen. Les mer her.

Zeytinlik og Karaoğlanoğlu delene som ligger i den vestre delen av Kyrenia mot attraktive på Alsancak kommune. Les mer om tilbudet i Alsancak her 

Det er noen kilometer til 3 forskjellige strand alternativer. Disse er strandklubben ved Les Ambassadeour hotell, Rivera Beach og Karaoglanoglu kommunale strand.  I tillegg er det kort kjøring til Nord Kypros mest berømte Beach Club, The Escape Beach hvor det blant annet er et godt utvalg med vannsport osv. Du finner også populære strender som Denizkinzi Beach, Keravansaray og Monte Mare Beach på vestsiden av Kyrenia. I sentrum har en flere hoteller med beachclubs og østover ligger det mange sandstrender og den lekre Port Cratos beach klubb.

Det er kun 3 km inntil den gamle havnen i Kyrenia.  Her kan en gå ut døren og opp til  255 km lange merkede turvei nettet som går på tvers i Besparmak fjellene. Archway restaurant  og Kemerli Konak hotel ligger i Zeytinlik. Utenfor hotellet står en statue av en Tempelridder til minne om at det var i dette området de holdt til under sitt styre av øya.

Området har et stor utvalg av butikker, beach cluber, 5* hoteller, restauranter og severdigheter som Gilham Winery, Green Hights Botanical garden og Nord Kypros koseligste fjelllandsbyer Endremit og Karmi m.m.  De populære Merit hotellene som tilbyr et variert fornøyelses utvalg samt Spa og kropps behandlinger ligger kun 12 minutters kjøring unna

På  Nord Kypros guiden   kan du lese mer om ting å gjøre i området på Nord Kypros eller på den gresktalende delen av øya.

Div. info rundt kjøp av eiendom på Nord Kypros:

Kjøp av feriebolig i utlandet  ting og tenke over når en er i vurderingsprosessen.
Visningsreiser   for å se, kjenne og vurdere.
KTEB Nord Kypros Eiendomsmeglerforbund Goldmark Estates, vår samarbeidspartner er medlem av KTEB. Les om hvorfor dette er en god ting.
En kvalifisert beslutning  når en investerer i eiendom.
Kjøpsprosessen   Les mer om hvordan den foregår på Nord Kypros.
Spørsmål og svar   rundt mange ting en kan lure på i en kjøpsprosess.

*Dette er en prosjektkampanje kunngjøring. Kontakt oss for gjeldende priser og betalingsbetingelser.*
Forbehold
3D illustrasjoner kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standard leveransen. Bildene er kun ment som en illustrasjon. Fasadeuttrykk vil kunne avvike fra ferdig bygg. Plassering av prosjekt på kartet er «omtrentlig», og er kun ment for å vise området boligen ligger i. 
error: Content is protected !!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!