Kyrenia Catalkoy strand villa pool, strand og sentrumsnært 3+2 til salgs

GBP £ 640 900

Fasiliteter

  • Jacuzzi
  • Svømmebasseng felles

Beskrivelse

Kyrenia Catalkoy strand villa med privat pool, 3 soverom, 2 stuer og 3 ensuite bad ligger på et prosjekt med 21 villaer totalt. Disse 21 villaene leveres som 3+2, 4+1 og 5+1 varianter.

  • Kyrenia Catalkoy strand villa (over 2 etasjer) på 212 m², stue med åpen kjøkkenløsning, 1 ekstra stue, 3 soverom,  2 ensuitebad, 1 gjestetoalett, terrasse med pool, balkong, parkering  Prisfra  GBP £  640 900

Skatter og avgifter tilkommer etter nasjonale føringer.
Prosjektet selges fortløpende. Vi tar forbehold om tilgjengelige enheter etter lanseringstidspunktet.

Ferdigstilling: August 2024

I samme prosjekt er det mulig med:

  • Kyrenia Catalkoy strand villa (over 2 etasjer) på 330 m², stue med åpen kjøkkenløsning, 1 ekstra stue, 4 soverom,  3 ensuitebad, 1 gjestetoalett, terrasse med pool og jaccuzi, balkong, parkering  Pris GBP £  717 000
Denne prosjekterte / under bygging boligen ligger få meter fra Diana Beach i Catalcoy rett øst for Kyrenia.  Herfra ser en både havet og til Besparmak / Kyrenia-fjellene.

Beliggenhet:

Catalcoy er et grønt og landlig område med noen av Nord Kypros beste supermarkeder, hotell, strandklubber og et godt utvalg av butikker langs hovedveien. Det går lokalbusser til og fra Kyrenia hele dagen.

I Catalcoy ligger flotte supermarked, langs hovedveien. Og mindre små lokale nærkjøp fordelt i bebyggelsen. Du finner Supreme og Säh supermarked liggende med kun 350 meter i mellom. Begge veldig store, velutstyrte butikker med ferskvare disker etc.  I samme område ligger også et friluft stort grønnsak- og fruktmarked.

Det hyggelige med Catalcoy kommune, er et lokalt landsbysenter. En bor derav i tilknytning mer til et levende miljø hele året.  Hit er det ca. 1 km. Det bor lokale og en god del fastboende Europeere i området.

Nærmeste strand område består av Shayna og Coronaro beach club. Hit er det mellom 2-3 km. og vestover mot Kyrenia er det nærmere 4 km til Diana Beach, og østover er det litt over 4 km til Acapulco Hotel og Beach club.

Kun 7 km unna ligger sentrum av Kyrenia, med et bredt utvalg av butikker, restauranter, cafeer, puber og nattklubber.  I under 2 km til både Supreme og Säh supermarkeder og et stort permanent utendørs grønnsaksmarked. Det et godt utvalg i alt av matbutikker, Supermarked, takeaway tilbud og spisesteder langs hovedveien som går mellom Kyrenia og resten av kysten østover. Diana beach  og Shayna beach club ligger i området.  I tillegg er det kun 4,5 km til Cratos 5* hotel med et utvalg restauranter, Spa, nattklubber og den flotte strandlagunen i Port Cratos.  Få minutters gange unna kjører det busser til og fra Kyrenia sentrum.

På Nord Kypros guiden kan du lese mer om ting å gjøre i området på Nord Kypros eller på den gresktalende delen av øya.

Div. info rundt kjøp av eiendom på Nord Kypros:

Kjøp av feriebolig i utlandet  ting og tenke over når en er i vurderingsprosessen.
Visningsreiser   for å se, kjenne og vurdere.
KTEB Nord Kypros Eiendomsmeglerforbund Goldmark Estates, vår samarbeidspartner er medlem av KTEB. Les om hvorfor dette er en god ting.
En kvalifisert beslutning  når en investerer i eiendom.
Kjøpsprosessen   Les mer om hvordan den foregår på Nord Kypros.
Spørsmål og svar   rundt mange ting en kan lure på i en kjøpsprosess.

 

 

error: Content is protected !!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!