Villa Catalcoy 4 soverom og takterrasse 4+1

Kontakt oss for pris

Beskrivelse

Villa Catalcoy 4 soverom med takterasse, 3 bad, 2 toalett, og privat pool som tilvalg ligger på et prosjekt med 12 villaer totalt. Disse 12 villaene leveres som 3+2, 4+1 eller 5+1 varianter.

  • Villa Catalcoy 4 soverom (over 2 etasjer) på 206 m², stue med åpen kjøkkenløsning, peis, 4 soverom,  3 ensuitebad, 2 gjestetoalett, takterrasse, balkong, parkering, hage med privat pool som tilvalg   Pris GBP £  Ta kontakt

Private svømmebasseng kan leveres som tilvalg for GBP ca. £ 25 000

Skatter og avgifter tilkommer etter nasjonale føringer.
Prosjektet selges fortløpende. Vi tar forbehold om tilgjengelige enheter etter lanserings tidspunktet.

Ferdigstilling:  Ultimo 2021

Denne prosjektere  boligen ligger nær alt av tilbud i Catalcoy rett øst for Kyrenia. Området ligger midt mellom havet og Besparmak / Kyrenia-fjellene. Fra takterrassen har en utsikt 360 grader.
Catalcoy er et grønt og landlig område med noen av Nord Kypros beste supermarkeder, hotell, strandklubber og et godt utvalg av butikker langs hovedveien. Det går lokalbusser til og fra Kyrenia hele dagen. Nærområdet kan vise til de beste og lekreste supermarkedene i på Nord Kysten som Säh og Supreme og ett stort permanent utendørs grønnsaksmarked.

Kun 6 km unna ligger sentrum av Kyrenia, med et bredt utvalg av butikker, restauranter, cafeer, puber og nattklubber. Det et godt utvalg i alt av matbutikker, Supermarked, takeaway tilbud og spisesteder langs hovedveien som går mellom Kyrenia og resten av kysten østover. Diana beach  og Shayna beach club ligger i området.  I tillegg er det kun 2 km til Cratos 5* hotel med et utvalg restauranter, Spa, nattklubber og den flotte strandlagunen i Port Cratos.  Få minutters gange unna kjører det busser til og fra Kyrenia sentrum.

På Nord Kypros informasjons blogge  kan du lese mer om ting å gjøre i området på Nord Kypros eller på den gresktalende delen av øya.

Div. info rundt kjøp av eiendom på Nord Kypros:

Kjøp av feriebolig i utlandet  ting og tenke over når en er i vurderingsprosessen.
Visningsreiser   for å se, kjenne og vurdere.
KTEB Nord Kypros Eiendomsmeglerforbund Goldmark Estates, vår samarbeidspartner er medlem av KTEB. Les om hvorfor dette er en god ting.
En kvalifisert beslutning  når en investerer i eiendom.
Kjøpsprosessen   Les mer om hvordan den foregår på Nord Kypros.
Spørsmål og svar   rundt mange ting en kan lure på i en kjøpsprosess.

error: Content is protected !!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!